Hypnos vid Svartsjuka

Är du less på att svartsjuka förstör din relation? De allra flesta av mina hypnos-klienter har hittills SNABBT fått bra resultat.
Jag har goda referenser och hjälper kunder från hela Sverige med hypnos.
För bästa resultat ger jag ALLTID hypnos på plats, se här varför jag inte satsar på ljudfiler.

svartsjuka

Som du säkert vet själv kan svartsjuka yttra sig på olika sätt. Alltifrån att snoka bland partnerns sms eller mail, till att ställa till med en scen inför krogkvällar,eller till att kanske bli väldigt stressad om din partner får en ny obehagligt snygg kollega på jobbet. Svartsjuke-radarn är alltid inställd på att söka efter potentiella hot!

Och såvida din partner verkligen inte är någon som är notoriskt otrogen så är rädslan som regel irrationell och urspårad. MEN det spelar ingen roll hur många gånger du intalar dig att skärpa dig, känslan styr ditt beteende ändå. Problemet är att du har en konflikt mellan ditt förnuft och din känsla – som kommer ifrån ditt undermedvetna. Ditt undermedvetna larmar helt enkelt i onödan.

Så mitt jobb går inte ut på att tala om för dig vad du borde tänka och göra. Det vet du säkert redan själv ändå. Jag dömer inte dig och gissar att du redan är ganska rejält less på att fajtas mot dina känslor. Det vi därför gör är att genom hypnos lösa upp konflikten i ditt undermedvetna så att känslan kan börja säga Samma Sak som förnuftet.
Då kan du börja slappna av på riktigt och äntligen bygga en fin relation på allvar!


Vad svartsjuka egentligen handlar omsvartsjuka-2

Svartsjuka kan handla om olika saker men vanligt är att det handlar om en/flera av följande rädslor;
– att bli övergiven/bortvald
– att känna sig mindervärdig
– att inte ha kontroll. 

 

Vad det än handlar om för dig så tar vi reda på vad som skapar trassel för dig och sedan går vi in för att lösa upp den/de rädslor som ställer till det för dig. Vi genar via ditt undermedvetna och går in för att hitta den nivån där vi får snabbast möjliga förändring på smidigast möjliga vis!
Jag arbetar metodiskt och fokuserat: Oftast räcker 2-3 besök för att få loss problemet.

 

Så här skrev en av mina tidigare hypnosklienter; Hypnos svartsjuka
”Har dragit med ett destruktivt beteende under hela mitt vuxna liv; så fort jag har inlett en relation drabbas jag av en svartsjuka som enbart riktar in sig på mannens ex. med andra ord, en icke logisk känsla. På engelska kallas det för ”retro-jealousy”. Detta har förstört alla mina förhållanden. Ingen traditionell terapi har kunnat hjälpa mig. Efter två sejourer hos Boel har jag blivit av med problemet. Hon är extremt klok och insiktsfull och vi kunde gemensamt ringa in roten till problemet. 
I hypnosen  fick jag bukt med de känslor som orsakat mina destruktiva känslor. Det är nästan ofattbart.”
S H, Hägersten, omdöme efter två hypnos-sessioner

Priser: 
2300 kr för första besöket. 
1900 kr för återbesök
Klicka på knappen nedan om du är less på dina problem och vill få hjälp fort.
Boka en tid