Hypnos vid Svartsjuka

Är du omotiverat rädd för att bli lämnad av din partner/svartsjuk? Och less på att känna den stressen? Bra! Hypnos mot svartsjuka är ett av mina specialområden – ca 95% av mina hypnosklienter har hittills uppnått önskat resultat efter 2-3 besök!
Jag har  fina referenser och har hjälpt klienter från hela Sverige med hypnos vid svartsjuka/rädsla för att bli lämnad eller bortvald.

citat klient 2
Svartsjuka – en undermedveten konflikt som kan lösas upp!

Att alltid känna sig stressad över att kanske bli lämnad av sin partner kan vara oerhört stressande. Som du säkert vet själv kan svartsjuka yttra sig på olika sätt. Alltifrån att snoka bland partnerns sms eller mail, till att ställa till med en scen inför krogkvällar, eller till att
kanske bli väldigt stressad om din partner får en ny obehagligt snygg kollega på jobbet. Svartsjuke-radarn är alltid inställd på att söka efter potentiella hot!

Och såvida din partner verkligen inte är någon som är notoriskt otrogen så är rädslan och svartsjukan som regel irrationell och urspårad.
svartsjukaMEN det spelar ingen roll hur många gånger du intalar dig att skärpa dig och sluta vara svartsjuk, känslan styr ditt beteende ändå. Att ditt förnuft och din känsla säger olika saker är ett typiskt tecken på en undermedveten konflikt. Ditt undermedvetna larmar helt enkelt i onödan.
Svartsjukan ser en massa troll som inte finns!

Så mitt jobb går inte ut på att tala om för dig vad du borde tänka och göra. Det vet du säkert redan själv ändå. Jag dömer inte dig och gissar att du redan är ganska rejält less på att fightas mot dina känslor. Det vi därför gör är att genom hypnos lösa upp konflikten i ditt undermedvetna istället så att känslan kan börja säga Samma Sak som förnuftet. 
Då kan du börja slappna av på riktigt och äntligen bygga en fin relation på allvar! Utan svartsjuka. 


Vad svartsjuka egentligen handlar omsvartsjuka-2

Svartsjuka kan handla om olika saker men vanligt är att det handlar om en/flera av följande rädslor;
– Rädsla för att bli övergiven/bortvald
– Att känna sig mindervärdig (vara sämre än andra)
– Att inte ha kontroll.
– Rädsla för att bli sviken och lurad

Vi tar reda på vad din svartsjuka handlar om i just ditt specifika fall och sedan går vi in för att lösa upp den/de rädslor som skapar svartsjukan. Vi genar via ditt undermedvetna och går in för att hitta den nivån där vi får snabbast möjliga förändring på smidigast möjliga vis!
Jag arbetar metodiskt, strategiskt och fokuserat: Jag lovar aldrig något men för de flesta av mina klienter har 2-3 besök räckt för att få loss problemet för gott. Ett fåtal kommer aningen fler gånger än så. Hos mig är det förbjudet att köpa klippkort. För jag vill inte att du ska behöva harva länge hos mig.

citat-svartsjuka-2.jpg

Vill du veta mer innan du bokar?
Boka tid