Hypnos: Stärka självkänslan

Är du less på din dåliga självkänsla? Satsa på hypnos! Som hypnotisör har jag bred kompetens, goda referenser, SNABBA resultat, och har hjälpt klienter från hela Sverige att stärka självkänslan med hypnos. De flesta av mina hypnosklienter behöver bara 2-3 hypnos-sessioner för att få BESTÅENDE djupgående resultat av hypnosen.Boel april 2019Jag är envis som en get när det gäller att lyckas lösa upp roten till den dåliga självkänslan snabbt, metodiskt och effektivt.
Och jag möter dig med värme och kärlek, utan att döma dig!

Några vanliga tecken på en dålig självkänsla:

– Du jämför dig med andra och känner ofta att du är sämre/mindre värd
– Eller så känner du kanske ett behov av att hitta fel på andra för att känna att du duger.
– Du matar dig själv med negativa tankar om dig själv
– Det känns aldrig som att det du gör är bra nog (en trigger till utbrändhet!)

– Du håller dig själv tillbaka i sociala sammanhang
– Du bryr dig jobbigt mycket om vad folk tycker och tänker om dig
– Du fiskar mycket efter bekräftelse (av chefen/i relationer etc)
– Du kanske även är rädd för att bli avslöjad som en bluff på jobbet (”Snart kommer de på att jag inte borde ha blivit anställd egentligen!”)

Den typen av beteenden och jiddriga känslor kan vi oftast trixa bort med hypnos!
För de gör vardagen onödigt bökig att leva i. Och du är värd bättre än så!

Att ha starkt självförtroende men svag självkänsla

Den som har starkt självförtroende men svag självkänsla är ofta framgångsrik på jobbet och tror på sin förmåga att kunna prestera men känner sig ändå inte betydelsefull som människa. Eller känner sig endast nöjd med sig själv TILLS det kommer in någon annan i rummet som verkar vara ännu skickligare på något.
Hypnos - dålig självkänslaMånga vet förnuftsmässigt att de Borde vara nöjda med sig själva och vet egentligen att de är lika värdefulla som alla andra, men känslan säger något annat…
Just den här konflikten mellan det som förnuftet vet är sant och det du faktiskt känner är det typiska tecknet på en undermedveten konflikt!
Det är därför som det är så effektivt att jobba i ditt undermedvetna direkt med hypnos – och lösa upp konflikten som skapar din dåliga självkänsla precis där problemet ligger! När konflikten är löst så slipper du fajtas mot dina känslor för de börjar säga samma sak som förnuftet. Det är frihet, på riktigt!

Jag har hjälpt många att stärka sin självkänsla med hypnos.
Se referenser från mängder av hypnosklienter från hela Sverige här!

Bakgrunden till dålig självkänsla

Om du hör till de som har dålig självkänsla så har du någon gång lärt dig att börja klanka ner på dig själv och känna att du inte duger.
Någon gång har du lärt dig att tänka att du inte räcker till, lärt dig att känna dig misslyckad, mindervärdig eller oviktig. Men du behöver inte vara kvar där!

Kanske började det med en elak skolfröken, med onödigt kritiska föräldrar, eller kanske med något syskon som du alltid jämfördes med? Oavsett hur det började så kan vi skapa ett bättre slut på din story!

Konsekvensen av negativa programmeringar 

När den dåliga självkänslan väl är satt så ägnar man ofta resten av livet åt att bekräfta den negativa bild man har av sig själv och kånka vidare på de där dömande och neddragande tankarna och känslorna kring sig själv, egentligen helt i onödan!

Dessa känslor är oftast svåra att skaka av sig hur mycket man än försöker tänka positivt, rabbla affirmationer eller göra olika övningar. Det finns en konflikt mellan ditt logiska sinne (som vet att du egentligen borde kunna tycka om dig själv och att alla människor är lika mycket värda) och dina känslor som har bestämt sig för att du inte duger. Du vet hur du ”borde” tänka men det klickar inte. För känslorna är inte med på tåget. Känslorna säger kanske att du är värdelös vad förnuftet än tycker om saken och hur mycket du än försöker tänka positivt om dig själv. Känslorna struntar helt enkelt i vad du TYCKER är rätt. 

Att bryta mönster med hjälp av hypnos och stärka självkänslan!

Men vad sägs om att bryta mönster? Äntligen få börja lära om!
Vad sägs om att få börja tycka om dig själv igen!?

Med hypnosens hjälp så bryter vi mönster! Genar via det undermedvetna för att säga hejdå till idéer om dig själv som inte är till hjälp Hypnos släppa taget om det förflutnaför dig och hej till dem du vill ha. Skapar nya mönster. Mönster, känslor och beteenden som får dig att må bra. Bygger en starkare självkänsla. På riktigt. Vi stärker upp dig tillsammans.
Vi fokuserar Inte på att döva känslor på det sätt som man ofta gör med olika piller, eller med nedtryckande tekniker – för att döva känslor är oftast ett evighetsjobb. Känslorna trycks ner tillfälligt men är snart tillbaka igen så fort man slutar använda tekniken/tabletterna. 
Så här dövas eller behandlas ingenting. Inte heller försöker vi köra över känslorna. 

Istället fokuserar vi tillsammans på att hjälpa dig att hitta dig själv igen, att hitta den du är när ingenting håller dig tillbaka! Stärka upp dig. Lyssna på vad känslorna försöker säga, egentligen. Och när vi väl har lyssnat på rätt nivå och förstått vad känslorna är där för att lära dig så kan vi oftast mycket lättare tanka glädje och bygga upp en positiv självbild! Som stannar kvar!

Och ofta går det förvånansvärt fort.
För vi jobbar målinriktat och genar genom det undermedvetna.

Vi har alla olika resor att göra men 2-3 hypnosbesök räcker ofta för att vända läget!

Hypnos ångest

Läs här t.ex. vad en hypnosklient skrev i ett brev till mig:

”Jag sökte upp Boel då jag, en gång för alla, önskade tysta mina negativa tankar och jobbiga känslor.
Efter endast en hypnos-session med Boel har mycket gott hunnit hända. Jag känner mig liksom ny, fri och alla gånger mer som mig själv. En känsla av att ha väntat på klartecken att få rusa iväg, att skapa, att planera för saker eller bara göra vad jag känner för just nu. Allt med lätthet! Jag ser annorlunda på mitt liv, med större tacksamhet och tar mig för nya utmaningar med nyfikenhet och glädje! Utan tvekan är jag hjälpt och känner att jag på största allvar har kapacitet att skapa storverk!
Sussie S, Hägersten, Stockholm

Läs fler brev från nöjda hypnosklienter här!
Eller Läs mer om mig och min kompetens här!


Redo att börja leva ett friare liv?

Det är viktigt att vi ses i alla fall två ggr, så boka helst in två hypnosbesök direkt med ca 1-2 veckors mellanrum.
För priser och lediga tider, klicka på knappen nedan!

Boka en tidJag utlovar aldrig resultat, för det vi gör är ett teamwork, men jag gör alltid mitt yttersta för att hjälpa mina klienter och är målinriktad och driven.
– Jag dömer dig inte utan möter dig med värme och hjärta. Här är du trygg!
– Dessutom har jag själv förut haft hel-kass självkänsla. Provat på att både vara ensam och utmobbad, hatat mig själv, varit en självmordsbenägen tyst mus och jämfört mig med allt och alla. Så jo, jag fattar rätt bra hur dålig självkänsla kan förstöra livet.

Här jobbar vi för så SNABBA resultat som möjligt så du får faktiskt inte köpa nåt klippkort även om du bönar och ber snällt 😉

Boka en tid om du är riktigt riktigt less på din dåliga självkänsla, så kör vi så det ryker!

Du är värd bättre än att hålla dig själv tillbaka, glöm inte det! 🙂

Viabanner 2014