Hypnos: Stärka självkänslan

Jag har bred kompetensBoel Björkenwall bildgoda referenser och har hjälpt klienter från hela Sverige att stärka självkänslan med hypnos. De flesta av mina hypnosklienter behöver endast 2-3 besök för att nå varaktiga resultat.
Jag är envis som en get när det gäller att lösa upp roten till den dåliga självkänslan på riktigt. Jag jobbar alltid face to face med hypnos för bästa resultat, inte med ljudfiler. Se här varför!

Några vanliga tecken på en dålig självkänsla:
– du jämför dig med andra och känner oftast att du är sämre/mindre värd
– matar dig själv med negativa tankar om dig själv
– det känns aldrig som att det du gör är bra nog
(kan leda till utbrändhet!)

– håller dig själv tillbaka i sociala sammanhang
– bryr dig för mkt om vad folk tycker och tänker
– söker mkt bekräftelse (av chefen/i relationer etc)

Att ha starkt självförtroende men svag självkänsla
Den som har starkt självförtroende men svag självkänsla är ofta frHypnos - dålig självkänslaamgångsrik på jobbet och tror på sin förmåga att kunna prestera men känner sig ändå inte betydelsefull som människa. Eller känner sig endast nöjd med sig själv TILLS det kommer in någon annan i rummet som verkar vara ännu skickligare på något.
Många vet förnuftsmässigt att de Borde vara nöjda med sig själva och vet egentligen att de är lika värdefulla som alla andra, men känslan säger något annat…
Just den här konflikten mellan det som förnuftet vet är sant och det du faktiskt känner är det typiska tecknet på en undermedveten konflikt!
Det är därför som det är så effektivt att jobba i ditt undermedvetna direkt – och lösa upp konflikten precis där problemet ligger! När konflikten är löst så slipper du fajtas mot dina känslor för de börjar säga samma sak som förnuftet. Det är frihet, på riktigt!

Jag har bred kompetens och har hjälpt många att stärka sin självkänsla med hypnos.
Se referenser från hypnosklienter här!

Bakgrunden till dålig självkänsla

Om du hör till de som har dålig självkänsla så har du någon gång lärt dig att börja klanka ner på dig själv och känna att du inte duger.
Någon gång har du lärt dig att tänka att du inte räcker till, att du inte är värd att älskas, eller lärt dig att känna dig misslyckad, mindervärdig eller oviktig.

Kanske har du lärt dig att hitta fel på dig själv pga hårda föräldrar/en elak skolfröken som fokuserade på dina brister, eller kanske av att ha blivit mobbad i skolan, eller kanske av ett retsamt syskon som ständigt påpekade att du var dålig eller inte dög etc. Och i vissa fall kan man ha lärt sig dessa känslor själv – genom feltolkningar av verkligheten, där man kanske t.ex. har tagit på sig en skuld som egentligen var någon annans!

Konsekvensen av negativa programmeringar 

Vad som händer sedan är ofta att man ägnar resten av livet åt att bekräfta den negativa bild man har av sig själv och kånka vidare på de där dömande och neddragande tankarna och känslorna kring sig själv, egentligen helt i onödan!

Dessa känslor är oftast svåra att skaka av sig hur mycket vi än försöker tänka positivt, rabbla affirmationer eller låtsas vara harmoniska. Som en konflikt mellan ditt logiska sinne (som vet att du egentligen borde kunna tycka om dig själv) och dina känslor som har bestämt sig för att du inte duger. Du vet hur du ”borde” tänka men det funkar inte. För känslorna är inte med på tåget. Känslorna säger kanske att du är värdelös vad förnuftet än tycker om saken och hur mycket du än försöker tänka positivt om dig själv. 

Att bryta mönster med hjälp av hypnos och stärka självkänslan!

Men vad sägs om att bryta mönster? Äntligen få börja lära om!
Vad sägs om att få börja tycka om dig själv igen!?

Med hypnosens hjälp så bryter vi mönster! Genar via det undermedvetna för att säga hejdå till känslor som inte är till hjälp Hypnos släppa taget om det förflutnaför dig och hej till dem du vill ha. Skapar nya mönster. Mönster, känslor och beteenden som får dig att må bra. Bygger en starkare självkänsla. På riktigt. Vi stärker upp dig tillsammans.
Vi fokuserar Inte på att döva känslor på det sätt som man ofta gör med olika piller, eller med nedtryckande tekniker – för att döva känslor är oftast ett evighetsjobb. Känslorna trycks ner tillfälligt men är snart tillbaka igen så fort man slutar använda tekniken/tabletterna. 
Så här dövas eller behandlas ingenting. Inte heller försöker vi köra över känslorna. 

Istället fokuserar vi tillsammans på att hjälpa dig att hitta dig själv igen, att hitta den du är när ingenting håller dig tillbaka! Stärka upp dig. Lyssna på vad känslorna försöker säga, egentligen. Och när vi väl har lyssnat på rätt nivå och förstått vad känslorna är där för att lära dig så kan vi oftast mycket lättare tanka glädje och bygga upp en positiv självbild.


Och ofta går det förvånansvärt fort.
För vi jobbar målinriktat och genar genom det undermedvetna.

Vi har alla olika resor att göra men 2-3 besök brukar oftast räcka för att vända läget!

Läs här t.ex. vad en klient skrev i ett brev till mig:

”Jag sökte upp Boel då jag, en gång för alla, önskade tysta mina negativa tankar och Hypnos ångestjobbiga känslor.
Efter endast en hypnos-session med Boel har mycket gott hunnit hända. Jag känner mig liksom ny, fri och alla gånger mer som mig själv. En känsla av att ha väntat på klartecken att få rusa iväg, att skapa, att planera för saker eller bara göra vad jag känner för just nu. Allt med lätthet! Jag ser annorlunda på mitt liv, med större tacksamhet och tar mig för nya utmaningar med nyfikenhet och glädje! Utan tvekan är jag hjälpt och känner att jag på största allvar har kapacitet att skapa storverk!
Sussie S, Hägersten, Stockholm

Läs fler brev från nöjda klienter här!
Eller Läs mer om mig och min kompetens här!

Vill du också börja leva ett friare liv?
Det är viktigt att vi ses i alla fall två ggr, så boka helst in två besök direkt med ca 3-4 veckors mellanrum.
För priser och lediga tider, klicka på knappen nedan!

Boka en tidJag utlovar aldrig resultat, men gör mitt yttersta för att hjälpa dig!
Jag dömer dig inte utan möter dig med värme och hjärta. Här är du trygg!
Dessutom har jag själv förut haft hel-kass självkänsla. Så jag förstår.
Boka en tid om du är riktigt riktigt less på din dåliga självkänsla, så kör vi så det ryker!

Du är värd bättre än att hålla dig själv tillbaka, glöm inte det! 🙂

Viabanner 2014