Nöjda Hypnos-klienter

Är du less på terapeuter som lovar för mycket? Det är jag med! Så jag lovar inget.
Läs vad mina hypnosklienter tycker istället! Nedan finns över 70 st referenser från klienter som går i god för mitt arbete som hypnotisör här i Stockholm.

Jag går Inte in för att behandla/bota sjukdomar. Då ska du kontakta sjukvården.
Mitt fokus: hjälpa människor att bli den de är när de inte håller sig själva tillbaka!
Det har ofta väldigt härliga bieffekter! 🙂

 ————————————————————-

Hypnos för att sluta röka

”Jag ser mig själv som en skeptiker, men att låta Boel Björkenwall hypnotisera mig är en av de bästa sakerna jag gjort. Trots att jag har två storrökande sambos, en köksfläktsrökande partner och endast rökande vänner har jag efter hypnos-sessionen inte haft någon som helst motivation att få i mig nikotin. Jag har till och med retat mig själv, ska jag verkligen inte ha? Jag måste ju smaka. Nä, det måste jag inte. Har ingen lust. Tack Boel!”   
Althea Famne, Stockholm, fick resultat direkt efter en hypnossession.
Sluta röka med hypnos - Stockholm, hypnotisör
Hypnos för att se ljust på framtiden efter 30 års inre stress 

”Jag har varit med om trauman i mitt liv som tagit mycket plats och massor av energi från mig i närmare 30 år. När jag varit hos Boel så fick jag vara med om en alldeles fantastisk upplevelse, den inre stressen, sorgen och energilösheten började luckras upp. Efter bara tre gånger så kände jag mig fri och kunde andas igen! Det bästa av allt var att jag nu hade plats för glädje, genuina skratt och mer energi till mig och mina nära!  Tack Boel, du är så fantastisk!” 
Marie
Hypnotisör/Hypnos för glädje och frihet

Hypnos för att känna mer glädje, känna framtidstro och våga tro på sig själv

”Jag vill att du ska veta att det skett stora förändringar hos min dotter. Hon har börjat att bli mer öppen och glad och hon känner mer livsglädje nu. Du har gjort underverk med henne och jag är så glad och tacksam att vi vände oss till dig. Stort varmt tack från oss Boel!
Det du gör för andra är underbart!”

Jenny, Gävle
(Obs! Jag behandlar inte depression. Det får vården göra. Jag fokuserar på att hjälpa människor att hitta sig själva och den de är när de inte längre håller sig själva tillbaka.) 

Boka en hypnostid hos hypnotisör - Stockholm

Hypnos för att kunna bryta upp från en destruktiv relation och finna sig själv

”Jag har efter år av meditation, terapi och t.o.m. en resa till Amazonas innersta kärna för att försöka möta mig själv – inte lyckats, inte förrän efter hypnosen hos dig! Min projicering släppte. Jag känner mig som en mycket mer harmonisk och friare människa. Redo för Äkta kärlek! Nästan magiskt! :)”
Per, Stockholm (omdöme efter första hypnos-sessionen)Hypnos kärlekHypnos för att ta fram mer av sitt bästa jag och få loss inre stress

”Alla våra sessioner har varit grymma och jag mår tusen gånger bättre, har blivit av med massa åkommor!”
Georgina Kelly, StockholmBoka tid! - duktig hypnotisör

Hypnos för att uppnå sin fulla potential och hitta sig själv

”Det du gör för andra människor, att du ger oss chansen att äntligen få nå vår fulla potential, det är detsamma som att skänka oss ett nytt liv. Jag förlorade mig själv någonstans under tonåren och kände till slut inte igen mig själv. Jag drevs av rädsla ochsjälvförakt… Efter att jag träffat dig så började jag äntligen att ledas tillbaka till den jag egentligen är, den jag egentligen Vill vara. Jag blir fortfarande chockad över att jag idag drivs av glädje, intressen, lust och självförtroende. Självklart kan jag fortfarande känna rädsla och självklart kan jag fortfarande klanka ner på mig själv, jag är ju inte mer än en människa. Men det är en otrolig skillnad på att känna rädsla ibland eller att vara förföljd av den.

Vill bara tacka dig så oerhört mycket för alla våra sessioner. Jag var till en början skeptisk, men efter andra sessionen så var jag helt såld.
Du har gjort ett oerhört bra jobb Boel! Du är så fin som person!”
Beata G. Stockholm
Hypnos för att hitta sig själv - bra hypnotisör
Hypnos för att förändra sina tankegångar och öka tron på framtiden

”Hypnoserna har gett mig mycket, nu ligger min väg öppen framför mig. Tack Boel!”
Ida Dittlau, Danderyd

20200731_124632 (2)

Här är jag i min lokal! Jag möter dig med stor värme! 🙂


Hypnos och näringsmedicin för ett hälsosamt hormonsystem

”Boel räddade mig verkligen! Genom hypnos har hon hjälpt mig att kunna neutralisera gamla dåliga erfarenheter så mycket att de inte längre stör min vardag. Inga kuratorer, psykologer, doktorer har tidigare hjälpt på det djup som Boel har gjort.
Jag kom till Boel med svår endometrios, vilket nu 6 månader senare inte längre påverkar min vardag. Jag är förevigt tacksam!”

Amanda B. Stockholm

Obs! Jag lovar aldrig bot eller behandling av Endometrios eller av någon sjukdom eftersom endast läkare enligt lag får ge sådana löften,
Jag jobbar för att hjälpa människor att skapa inre harmoni och att stötta kroppens optimala funktioner med närings och kostförändringar. Ibland händer det härliga saker då.
Hypnos livsenergi - Stockholm

Hypnos för att förbättra idrottsprestationer (i detta fall Enduro – motorcykelsport som körs i svår terräng)

”Det har gått riktigt bra med tävlandet i Enduro sedan jag var hos dig på hypnos! Jag tar steg i rätt riktning hela tiden och ser inte rädslan eller osäkerheten som ett problem längre. Jag har använt dina små knep för att finna lugnet innan start och det har funkat väldigt bra faktiskt. Jag har nu blivit uttagen till lag-VM i Enduro.”
Christopher Wiss, Stockholm, (fick resultat efter endast en hypnos-session)

Hypnos bättre tävlingsresultat, Stockholm
 Hypnos för att slippa känna sig svartsjuk
citat klient 2

Boka hypnos - Stockholm

Hypnos för en nystart med mer energi

”Mitt besök hos Boel skulle närmast kunna kallas livsavgörande. När jag kom till Boel varjag i ett stadium av utbrändhet med en stor känsla av hopplöshet och låg energi. Jag visste inte var jag skulle börja.
Boels varma sätt och hennes frågor ledde till att hon relativt fort kunde se att jag hade näringsbrist på vissa grundläggande ämnen som kroppen i princip ”ätit” upp under den stressiga period som gjorde att jag upplevde utmattningssymptom.
Hypnosen gjorde att jag kunde knyta an till känslor som lycka och livshopp- något som jag inte känt på flera månader innan vårt besök. Utan mitt besök hos Boel kan jag ärligt säga att jag inte skulle må såpass bra som jag gör idag. Att ta sig från utbrändhet till ett ”normalt” tillstånd kan ta tid, men jag fick en rejäl skjuts av besöket och det kommer jag vara djupt tacksam för. Tack Boel!”

A. Johansson, Stockholm
(Obs! Mitt mål är att hjälpa utifrån ett helhetstänk: Rätt näring till hjärnan för att optimera dess funktion, och sedan hypnos ihop med det som en mental booster!)

Hypnos utbrändhet - Stockholm

Hypnos för att bli tryggare med sig själv

”Jag känner totalt att jag är mycket mer avslappnad, och tryggare än innan jag kom till dig. Jag är jättenöjd med dig och med ditt sätt att hjälpa mig!”  

J. Kastel

Hypnos för att bli starkare i sig själv och skapa förbättrade relationer

Hej! Jag vill bara säga att jag har aldrig känt mig friare och lättare om hjärtat
Jag känner mig närvarande, mina tankar och känslor är mer i linje än nånsin. Jag har insett till f
ullo att vara nära och kunna lita sina känslor är en superkraft, eller snarare så externaliseras inte all min kraft till ångest eller oro.
Hypnos - känna sig fri, Stockholm Jag vill tacka dig för att du bevisade för mig att mina känslor och tankar inte var synkade. Också genom dig som guide i mitt undermedvetna att medvetet omprogrammera och göra sig av med det som icke tjänar en. Den inre resan är nu något som jag i någon form utforskar varje dag. Livet känns lättare och med oändligt många möjligheter. Tack!”
Aksel Klintmalm

Hypnos för att hantera stress bättre

”Jag känner mig lugnare nu och kan hantera stress-situationer bättre.
Bryr mig inte så mycket som jag gjorde förut.”

Brankica Stojicevic

Hypnos stresshantering - Stockholm

Hypnos för att våga hålla tal/Hypnos vid scenskräck

”Nu har det gått ganska lång tid sedan jag besökte dig för mina besvär. Tänkte att det kunde vara kul med en återkoppling.

Gällande de besvär jag sökte för, oro och darrande röst vid framträdanden och talsituationer så går det bättre och bättre. Jag har haft några framträdanden där jag inför dessa har varit helt övertygad om att rösten inte skall hålla, men när jag väl börjat tala så har min röst varit stark och trygg vilket gjort att jag nästan tycker att det är lite roligt att få stå i rampljuset. Något jag aldrig skulle kunna säga innan jag träffade dig.

Så trots att jag varit osäker inför dessa framträdan och i princip utgått från att rösten inte skall bära så har det gått jättebra. Detta har inneburit en stor lättnad för mig, det har stärkt både mitt självförtroende och gjort att jag känner mig mer nöjd med mig själv och vad jag kan åstadkomma. Jag känner mig också starkare och upplever att jag har färre begränsningar både i karriär och på fritiden med mindre oro i kroppen.
Tack för hjälpen!”
Fredrik – Banktjänsteman
Hypnos - hålla tal, Stockholm
Boka en tid

Hypnos för att stärka självkänslan, slippa utanförskapskänslor mm

”Det kändes nästan som om jag hade blivit frälst när jag lämnade dig senast efter hypnosen, jag tror inte att jag skrattat så gott någon gång i mitt 
liv efter sex års ålder!
De två veckor som gått sedan dess har varit ungefär samma upplevelse av liteoverklighet, att inte riktigt känna igen sina egna reaktioner.

Har också upplevt att jag för första gången på riktigt har kunnat känna mig helt delaktig i en grupp, då människor jag känt mycket länge, men i grupp har jag 
tidigare alltid känt mig utanför. Jag har definitivt aldrig skrattat så fritt och känt att jag delar skrattupplevelsen med andra, en så befriande känsla. Min hjärna arbetar 
fortfarande med det som hände under hypnosen, steget ut blev stort så det är många tankar och beteendemönster som inte hunnit med ännu.

Jag känner mig mer hel som person, jag är en helhet, mitt inre och min kropp är ett, det gör att jag mer aktivt och på djupet kan njuta av mitt rika inre liv då jag ändå känner 

mig delaktig i allt som händer omkring mig, delaktig men inte ensam ansvarig.
Varmt tack Boel för den inre resan jag fick av dig vid senaste hypnosen. Den känns i min själ som om jag rest jorden runt, till månen och tillbaka.
Mitt perspektiv är helt 
nytt, på mig själv och min omgivning.”
Annika L. Stockholm
Hypnos i Stockholm - känna sig utanför, utanförskapBoka tid!

Hypnos för att kunna tala bra utan att stamma

”Nu har det gått ett tag sedan vi sågs och jag tycker och känner att jag har börjat tala mycket bättre, både pga av att jag andas mycket bättre och har verkligen blivit mer lugn. Så nu pratar jag hela meningar utan att haka upp mig. Känns väldigt bra just nu! För mig är det verkligen en framgång! Tack för allt!”

Christoffer Jansson (det räckte med två sessioner för att bryta ett helt liv av stammande)
Hypnos - stamning Stockholm
Hypnos för att slippa gamla rädslor, lämna jobbiga händelser bakom sig och bli mer mentalt stark.

”Jag känner ett lugn i mig själv nu och jag känner mig tillfreds nu.
Det känns skönt att gamla rädslor har lättat. Upplever att jag inte grubblar så mycket – för jag känner att jag inte behöver!
Jag är så TACKSAM Boel för att jag fick möjlighet att komma till dig! Hypnosen har hjälpt mig – på ett ”subtilt” sätt har det landat i mig.
Faktum är att jag känner att det här är jag. Det är så här jag vill känna och hantera mitt liv. 🙂 Så jag njuter och är ödmjukt tacksam att jag hittat den här kärnan i mig. Så den resan du guidade mig genom och det samarbete vi gjorde att jobba med de känslor som hindrat mig i livet, är jag dig evigt tacksam för!

Lena Lagren

omdöme maria lindberg

Hypnos för att bli tryggare på scen och kunna hålla tal

”Hypnosen har hjälp mig på fler nivåer än jag trodde var möjligt! Jag har blivit av med både sociala fobier och en stor sorg. Från att ha varit en skeptiker till hypnos rekommenderar jag det starkt! STORT tack!”
Lovisa

talHypnos för att stärka självkänslan och äta balanserat

Vill börja med att tacka dig för all hjälp!

Jag mår jättebra! Har inget sug efter sötsaker och tröstmat. Har insett att jag är värdefull och att jag inte har behov av känslomässig ätning. Istället äter jag frukost, lunch och middag som vanligt. I helgen som var så var vi på restaurang. Det var supermysigt och gott! Jag åt och drack lagom mycket och hade ingen ångest över det. Ingen mat är förbjudet eller laddat längre. Njuter av det jag äter och hanterar mina känslor på riktigt istället.
Jag ser ljusare på tillvaron. Tusen tack igen!
Susanne KarlssonHypnos - balanserat ätande, Stockholm

Boka en tid

Hypnos för att finna en större kärlek till sig själv

”Jag märker helt klart en skillnad till hur jag förhåller mig till mig själv. Är mer stolt över mig själv, älskar mig mer, att jag är värd det bästa på riktigt. Inte lika besatt att människor måste älska allt jag gör/säger. Vågar säga till vänner och sambo/familj direkt när något inte känns bra. Tidigare så har jag hållit det inne för att jag vart rädd för att dom inte skulle tycka om mig då.”
Sandra J, GöteborgHypnos - Stockholm - älska sig själv

Hypnos för att kunna äta mer balanserat

”Efter den senaste hypnosen kändes det successivt bättre och bättre, allt lättare. Mat är inte nåt problem längre. Jag är allt mer van vid att äta vad jag vill och så mycket som jag känner att jagbehöver. När jag säger ”äta vad jag vill” menar jag sånt som jag är sugen på, och jag är nu nästan aldrig sugen på nåt sött och jag äter även lugnare och lyssnar bättre på min kropp. Har även känt mig gladare, piggare, starkare och öppnare efter hypnosen. Det är helt underbart och en stor lättnad att inte ha kvar den gamla ångesten kring mat. Mat känns helt avdramatiserat. I sociala situationer kan jag antingen äta av det som bjuds och uppskatta det eller rycka på axlarna åt det om jag inte känner mig sugen.

Att träna har känts roligare och jag har kunnat fokusera bättre på det. Har ingen våg hemma, men en del kläder känns lösare och jag känner mig inte lika svullen längre. Magen fungerar bättre. Känner mig mer som mig själv när jag lyssnar på vad kroppen vill ha. ” 
Emma AnderssonHypnos - äta bättre, StockholmHypnos för att komma över en rädsla och prestera på topp i ridsport-tävlingar

Jag är jätte jätte glad! Igår när jag tävlade så gick tävlingen helt perfekt och jag var intedet minsta rädd! Vi hade den snabbaste tiden och var felfria! 🙂 Det kändes helt perfekt när jag red! Och mellan den näst sista hindret så kände jag att avståndet var lite fel men jag gjorde ingenting, blev inte nervös,inte rädd utan la ner händerna och hon hoppade perfekt! Jag är så glad och tacksam för din hjälp!!!!
Emelie Ebersköld, Södertälje (omdöme efter första hypnos-sessionen)
Hypnos Stockholm - fobi för att rida
Boka en tid

Hypnos för hjälp med att gå ner i vikt och äta mer balanserat

”Hej Boel! Tusen tack för hjälpen!

Det första jag märkte efter andra besöket hos dig kom direkt när jag gick från mottagningen; att jag kunde andas djupa hela andetag, och det var så underbart!
Mat och ätande har inte längre någon laddning,
och jag går ner i vikt!”

Lina, förskollärare, StockholmHypnos överätning - Stockholm

Hypnos för att komma ur relationstrassel och stärka upp sig själv

”Jag känner mig mer positiv och glad. Jag känner verkligen mer inspiration att ta tag i mina mål och drömmar!”
Vanessa A, Stockholm

Boka en tid

Hypnos för att släppa taget om det förflutna och finna mer frid med sig själv

”Jag har provat sedvanlig terapi tidigare i mitt liv utan större framgång. För mig var hypnos otroligt intressant och gav mer än traditionell terapi. Vart vän med mycket i min historia och det har givit mig större rofylldhet.
Jag är mycket tacksam mot Boel för hennes drivkraft i bemötandet av sina klienter som är genuint: medkänsla, engagemang och klokhet. Det kan bara bli bra då. Tack Boel!”

Micke/ Uppsala

Hypnos Stockholm - boka tid

Hypnos för att börja äta mer varierat

(klienten hade hela livet ätit extremt få livsmedel – och som regel inte grönsaker heller då många livsmedel skapade känslor av avsmak och äckel utan att hon visste varför.Samtidigt hann vi lösa upp lite annat trassel också.)

”Fisk har jag nu ätit några gånger. Svärmor höll på att svimma när jag åt hennes fisksoppa! Och när jag sa att jag gjort en ”bugg-fix” hos en hypnotisör blev hon helt mållös. Det var kul!  Jag har börjat uppskatta grönsaker också. Jag har två matlådor med mig till jobbet – en med mat o en med grönsaker. Jag äter de kosttillskott som du rekommenderade också.

Jag hanterar kritik mycket bättre än tidigare också. När jag gjort småfel kan jag tänka ”jaha, ojsan!” o släppa det istället för att älta det. Väldigt skönt! Å nu känner jag mig också tillfreds med min historia och kan lämna den bakom mig!
Jag är så glad att jag kom mig för att söka upp dig för du har verkligen hjälpt mig med mina ”spöken”!
Lena H.Hypnos matfobi - Stockholm

Hypnos för att optimera sig själv

Jag vill tacka dig. Jag gick till dig i början på året och kan verkligen tala om att det hänt massa i mig och med mina tidigare problem och rädslor. Du är fantastisk!”

Saša Bjurling / Egen företagare inom konstnärlig verksamhet.
(mail till mig nästan ett år senare, dvs resultaten har bestått)

Boka en tid

Hypnos som gett både förbättrade relationer, inre trygghet, viktminskning, minskat sötsug, bättre trivsel på jobbet, bättre hy, mer kärlek och ny livsenergi

”Ja här har det hänt grejer!
 På jobbet känns allt otroligt mycket lättare och oron är i stort sett borta. Helt obeskrivligt.
Och mitt slitna jag är som bortblåst och energin som saknats i flera år är tillbaka, den livsenergin jag längtade få tillbaka är här. Jag har de senaste åren haft otroligt svårt att få kroppen att svara på träning och att gå ner till min trivsel vikt. Nu har jag gått ner mer i vikt, såå skööönt och det bästa av allt är  att det har inte ens varit svårt att välja bort viss mat eller röra mig mer.
Hypnos för att gå ner i vikt - i Stockholm
Jag märkte redan andra dagen efter första hypnosen att kroppen tappat suget på sötsaker och att jag slutade äta så fort jag vart lagom mätt, otroligt, det här problemetvar inte ens något jag tagit upp med dig. Jag har förut även haft problem med hyn trots tappra försök med kost och rengöring. Men nu har utslagen i ansiktet gått tillbaka jättemycket på bara en vecka 🙂

Och på kvällen efter vår första hypnossession nattade jag min son. Lade handen på hans rygg och han blev totalt lugn och somnade direkt. På natten kom han upp och la sig bredvid mig och sov. Det har inte hänt på flera år, det var så mysigt 🙂Och jag har fått så mycket kärlek och uppskattning från mina vänner och i helgen träffade jag flera nya människor som blev helt överförtjusta i mig. Mötte en helt fantastisk person som tog mitt inre med storm, har nog aldrig upplevt ett så äkta möte. Känner mig som 20 igen!
Framstegen är otroligt snabba.
Jag vet inte hur det går till men det du gör fungerar verkligen! Keep up the good work! 🙂

Isabella, Stockholm (omdöme efter tre hypnos-sessioner)Hypnos kärlek  - Stockholm

Boka en tid

Hypnos för att komma över ett förhållande (komma över ett ex) och seframåt igen

”Känner mig som en ny person och det är tack vare dig 🙂 Hypnosen har hjälpt mycket!
Tusen tack!”
Vicent Kasumba, Hägersten
Hypnos för att komma över ett ex

Hypnos för ökad livsglädje och bättre sömn
”Jag känner för varje dag som går att tillvaron bara blir mer och mer fantastisk. 
Från att i höstas inte haft någon som helst livsglädje – inte ens haft känslor heller för den delen, bara leva i apati och inte kunnat sova, till att ha värme i hjärtat även när jag tar mig an svårare saker. Så f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t!!
Hypnos i Stockholm - bli gladare
Ang sömnen så sover jag bättre än jag gjort på hela halvåret. Det är inte helt bra, men jag håller på att ta mig dit. 
Jag är helt förundrad över hur snabbt ens egen värld kan förändras. Hur man kan vara lycklig trots alla stora utmaningar. Att jag besökt dig är ett av de bästa besluten jag någonsin fattat! Inte bara själva hypnosen har hjälpt men också det faktum att du är så träffsäker i dina tankegångar har hjälp extremt mycket. Insikterna jag kommit till under båda samtalen är ju läskiga… 
Tack Boel för all hjälp du gett mig! 🙂 Jag är tacksam bortom ord!”
Ellinor, Stockholm (mail till mig efter endast två sessioner)
Hypnos sömnproblem Stockholm

 Boka en tid

Hypnos för att stärka självkänslan och självförtroendet inom idrott

”Det går nu bara framåt hela tiden. Hypnosen har verkligen gjort susen och jag känner migstarkare redan. Det jag märker mest är att jag tänker ”bättre”, kastar ut det negativa och fyller på med positivt. Jag är fruktansvärt nyfiken på kommande säsong!”  =) 
Adrian, från Medelpad (omdöme efter två sessioner)
Hypnos idrottsprestationer Stockholm

Hypnos för att hitta sig själv och stärka självkänslan/självförtroendet 

Efter flera år av ångestproblematik hade jag tappat bort mig själv och vad som är viktigt i livet, vågade inte leva fullt ut för att jag var rädd för att få ångest. Av en slump fick jag kontakt med Boel, blev snabbt nyfiken på detta med hypnos, med viss skepsis men med större nyfikenhet nappade jag och gick på ett besök. Oj vad jag inte ångrar det idag!
Kände direkt efter första besöket att jag hade funnit tillbaka till mig själv och kände mig mer självsäker och starkare i min personlighet. Jag har ända sedan tonåren gått i samtalsterapi men aldrig i min vilda fantasi kunde jag tro att endast ett hypnos-besök kunde göra så stor skillnad,

Boel har ett väldigt proffsigt och varmt arbetssätt i en mysig hemmiljö som skapar bästa förutsättningarna för att komma till ro och kunna bearbeta sina problem.
Jag rekommenderar starkt andra att prova hypnos! Våga och vinn, våga leva fullt ut!”
Richard K, Solna, Stockholm
(OBS! Jag behandlar inte ångest, det får vården göra. Jag hjälper människor att hitta sig själva).

Boka en tid

Hypnos för inre harmoni och lugn

”Den ”allmänna” oron har definitivt minskat. Jag känner mig lugnare och tryggare och tycker inte att jag plågas av oförklarliga rädslor längre. Inga depressionssvackor sen sist heller!”
Debbie 
Boka tid!

Hypnos för karriären och för ökad mental styrka

”Jag mår bra,mycket bättre än jag trodde jag kunde må 🙂
Blir nästan aldrig gråtmild längre för att jag känner mig maktlös – har nog faktiskt slappnat av hela jag och har distans till saker och ting och väljer allt oftare att inte gå i konflikt för det inte är värt energin. Allt i världen behöver ju inte vara på mitt vis. Och jag får vara med i gruppen, tom ledningsgruppen nu för tiden, så det kom en befordran när du hypnotiserade bort de mindre kul sidorna hos mig 🙂

En rejäl rädsla vid situationer jag upplevde som hot mot mig fysiskt eller psykiskt har släppt och det är rent ut sagt så djävla skönt!
Mest påtagligt är det när jag rider en av mina hästar –  som verkligen kan konsten att utmana och ifrågasätta på ett hotfullt vis   – men när jag inte längre blir rädd så har vi börjat lösa problem och kan använda kraften och energin till att utvecklas tillsammans – så magiskt roligt.”
Linda Nilsson
Hypnos ledarskap Stockholm

Hypnos för att slippa diverse rädslor (bl.a kring relationer) och bli modigare

”Är inte lika rädd och feg nu. Vågar ta risker, vilket känns både läskigt och befriande!
Kan verkligen rekommendera Boel!
Linda, Stockholm
Hypnos modigare Stockholm

Hypnos vid sockersug/överätning och för bättre självkänsla

”Tack för senast! Jag mår verkligen jättebra,sockerbehovet/överätandet finns inte i mitt liv på samma sätt som förut.
Jag är mycket piggare,gladare. Övergivenhetskänslan samt känslan att vara i vägen e borta oxå.
Självkänslan e på topp.”
Maria, Bålsta
Hypnos stockholm viktproblem

Hypnos för att känna sig avslappnad i vardagen och våga tro på sin förmåga

”Både panikkänslorna och stressen jag känt kring att bli för varm känns MYCKET bättre nu! Jag tar kosttillskotten och dom har förändrat mycket också. Det blir bara bättre och bättre! Och det är som att mitt tidigare handikapp öppnade upp mina ögon för livet. För vad som verkligen betyder något och för hur många människor som faktiskt har det svårt. Det känns som jag har varit blind i alla år, jag bara följde med strömmen och nu när jag har kommit ur den ser jag saker som de verkligen är. Tack så mycket för all din hjälp! Det har verkligen förändrat allting för mig! Jag är väldigt exalterad över att börja mitt jobb nu. Nu har jag chansen när allting är lättare tack vare dig! 😀
Världen behöver fler personer som dig!”

Alma, Norrköping
Hypnos panik
Boels kommentar: Observera att jag inte arbetar med att symtombehandla/behandla/döva ångest eller med att behandla sjukdomar. (det överlämnar jag åt läkare). Jag arbetar med att hjälpa människor att blomma ut och hitta sitt sanna jag. Det kan ofta ha positiva bieffekter.

 Boka tid!

Hypnos för att hitta en balans mellan arbete, prestationskrav och vila

”Var på min första session i självhypnos hos Boel Björkenwall för några veckor sedan och har redan märkt en hel del skillnader på hur jag hanterar olika situationer, stress och känslor etc. Kan varmt rekommenderas för den som behöver göra lite förändringar i livet!” 

Beatrice, Stockholm
Hypnos prestationsångest Stockholm

Hypnos för att få kärleken att spira igen i en par-relation

”Jag vill först tacka för att du finns och meddela att dina hypnossessioner med mig och min man tillsammans med vår parterapi har räddat vårt äktenskap som nu är bättre än på många många
år. 
Allt är för oss bara helt fantastiskt.
Utan dig och parterapeuten Jens Mebius på Humanprocess, så hade vi aldrig klarat detta.

Vi har lämnat bråk, skrik och hårda ord bakom oss och lärt oss förstå,  uppskatta och respektera varandras starka och svaga sidor.
Och på köpet så är vi nästan nykära igen, vem kunde tro det för bara 5 månader sen när skilsmässan i princip var ett faktum.
Men……Vi råder alla att inte vänta så länge som vi gjorde. Gå till någon och få hjälp att lösa era problem innan ni börjar såra varandra.
Det förstår vi nu att vi borde ha gjort med facit i handen.
Men trots det så vände vi från den absoluta botten. Kunde vi så kan ni”❤
Maria Lavrell, StockholmHypnos - relationscoaching Stockholm

Hypnos för att kunna äta på ett mer balanserat sätt

”Efter hypnosen klarar jag av att vara hungrig utan att få panik, har fått mer förståelse för mig själv och hur jag fungerar. Mitt matberoende är på väg att läka, och jag har fått verktyg att hantera min uppväxt”
Sarah Hypnos överätning

 

Hypnos för att finna inre frid och få en bättre sömn

”Nuförtiden går jag mest omkring i en så skön, nästan som magisk bubbla och är helt häpen över hur bra jag mår och det på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Inuti mig är det helt lugnt, ingen ångest, ingen oro, inga pajaserier. Det är som en dröm. Det är ju lite (nej, det är mycket!) ovant att kunna tänka tankar och planera framåt utan ångest men det går bättre och bättre.

Jag sover också bättre, efter den senaste sessionen i början av februari har jag bara behövt ta en insomningstablett 1 gång. Egentligen hade jag nog inte behövt den, men jag ville vara helt säker på att jag skulle sova den natten. Det är som ett mirakel, jag trodde inte att det var möjligt!

Du är det bästa som hänt mig och vi ses snart igen! 
Gabriella
Boels kommentar: Observera att jag inte behandlar ångest. Det är vårdens uppgift. Jag hjälper bara människor att plocka fram mer av sitt sanna jag. Det kan ibland ha positiva bieffekter.
Hypnos för sömnen
Boka tid!

Hypnos för att frigöra sig från det förflutna, och bli mer mentalt stark

”Tack för att du ger mig styrka att bli mer och mer mentalt stark. Jag mår bättre och bättre för varje gång jag träffar dig och får nya tips och lösningar för mina bekymmer.
Tack för allt!”
Mahshid J. – Stockholm

Hypnos för att känna inre frihet
(detta visade sig ha en positiv inverkan på klientens Fobi för vägglöss som skapat mycket stress, bl.a en rädsla för att sova i sin säng)

Sedan jag var hos dig på mitt första besök har det hänt saker! 
På kvällen efter jag varit hos dig sov jag i sängen för första gången sedan jag flyttade in i lägenheten, sen har det bara fortsatt. Jag sover numera i sängen varje natt och även om min kille somnar innan mig kan jag sova där ändå är så himla glad för det.
Fobi för vägglöss
Och jag har blivit så mycket gladare som person – det har även min omgivning märkt.
Och jag värdesätter mig mer som person nu. 
En annan sak som jag märkt är att jag inte tänker på samma sätt som innan utan jag funderar inte på om det är vägglöss på tunnelbanan eller inte osv.
Tänker i andra banor nu. 

Jag har slutat med mina anti-depressiva och blivit så mycket piggare. Och det är mer liv i mig – jag har börjat träna och börjat ta hand om mig själv och min kropp vilket resulterat i att jag gått ner i vikt. Jag är så tacksam för att du hjälpt mig! 🙂
Isabel, Stockholm

Boka en tid

Hypnos för att motverka sötsug

”Tack för din hjälp med sockerberoendet! Har inte varit sugen en enda gång sedan jag var hos dig på hypnos. Toppen!”
Susanne Wretling, Bro – brev efter en hypnos-session
hypnos minska sötsug

Hypnos för att stärka självkänslan
”Jag vill bara meddela att jag mår förträffligt nu, inte alls samma behov av bekräftelse! Har inte ens Facebook längre.
Kramar till dig fantastiska medmänniska!”

Lisa Hammarlund, Bromma (mail efter två sessioner)
Hypnos för självförtroendet

Hypnos för att må bättre i sociala sammanhang och i yrkeslivet, och för att förbättra kärleksrelationen 

”Det har skett förändringar. Tror inte att jag oroar mig lika mycket, bryr mig lite mindre omvad andra tycker och känner mig mindre otrygg.
Jag märker det vid händelser i vardagen.
Min relation/ äktenskap har fortsatt utan konflikter. Jag är inte lika ” lättkränkt”, och förut hade vi alltid ngn konflikt och problem kring kommunikation och tillit. Det fungerar nu! Vi är ett team! 

Jag har nu blivit erbjuden ett chefsjobb. Jag kan ju inte veta; men jag tror att de förändringar som skett inom mig gjort att jag både blev erbjuden samt vågade tacka ja till tjänsten.
Anna Karlsson, Stockholm
Hypnos för självkänslan

Hypnos för att locka fram en nystart i livet, öka glädjen, motivationen mm.

”Tacksam från hela min hjärta att jag fick träffa dig! Efter ditt underbara bemötande och den fantastiska upplevelsen av hypnos behövde jag tid att smälta allt som har hänt. Det blev en stor kick för hjärnan och kroppen. Sötsuget är nu också mindre och jag har inga kramper längre :).
Jag är mer sugen på att hitta på saker nu. Just nu testar jag också olika former av träning och har bara roligt när jag är där. Har också börjat promenera nästan varje dag.
Tack vare dig fick jag tillbaka mitt liv. Det här var ett wakeup-call!
Jag vill absolut komma tillbaka för mer hypnos i framtiden, du en en fantastisk källa av positiv energi och dig vill man möta mer. Tack än en gång till för allt!”
Kostana K, Hägersten, Stockholm
(efter endast en hypnos-session – vi kombinerade hypnos med bl.a. kost- och näringsråd)

Boka en tid

Hypnos för att känna sig friare i olika situationer

”I would recommend Boel 100%!! For years I’ve had a phobia for jewelry and painted nails but, being the sceptical engineer that I am, I never knew it could be cured so easily with hypnosis. I live in Miami, USA, but during a recent vacation to Stockholm, Sweden, I had the chance to try a session with Ms. Bjorkenwall, although I really didn’t believe in it.

But Boel blew me away and the results were instantaneous. I’m thankful that she works not only with Swedish clients but also with international clients. Boel is straightforward and thorough, not giving up even though I/my subconscious for some reason had a hard time letting my phobia go. But after only one session the disgust I had previously felt for jewelry and painted nails were gone and the previously, to me, hidden memories that had started it all had been brought out of my subconscious and made neutral. Amazing!”
Fernando Valentiner
Miami, Florida USA

Hypnos för att finna ett annat lugn och fokus på jobbet utan rädslor

 ”Jag har provat hypnos två gånger. Direkt efter kände jag mig lättare och utrensad. Efter en tid har jag märkt att det som tidigare upplevdes som hinder och problem är som bortblåsta, otroligt skönt!”
Lotten, dessertkreatör

Hypnos för att ”börja om på nytt” efter jobbiga livshändelser

”En kompis nämnde för mig att hon tänkte gå till Boel Björkenwall på hypnos. Jag hann före och det är det bästa jag har gjort på länge. Jag känner mig så harmonisk och till freds efter mina besök. Jag kommer att rekommendera ett besök hos Boel till alla jag känner!”
Tova L. Gustavsberg
Hypnos för att komma över gamla händelser
Hypnos för att våga stå på scen och hålla tal 

”Det känns väldigt bra faktiskt efter hypnosen!
När jag numera tänker på att hålla tal så får jag en känsla av sug i magen istället för att hjärtat slår. Det är ungefär samma känsla som jag hade när jag hoppade fallskärm vilket var någonting som gjorde mig väldigt lycklig (som jag också tänkte på/visualiserade under hypnosen). Väldigt coolt att det kan fungera så!
Erika, Stockholm
Hypnos och scenskräck

Hypnos för att känna lugn kring ormar samt för att tackla förluster bättre:

”Trodde ALDRIG att hypnos skulle fungera.  Men efter bara EN(!) hypnos-session medBoel Björkenwall är ormfobin borta. Från att förut ha fått panik bara av att se en bild på en orm, kunde jag nyligen stå och se på en livs levande huggorm på bara en meters avstånd! När ormen sedan ringlade in i en buske, gick jag närmare för att se om jag kunde se den där. Tyckte nästan lite synd om ormen för att jag råkat skrämma bort den. Allt detta är galet!!! Inget jag ens skulle kunna drömma om innan jag provade hypnos! Mycket skickligt gjort Boel! STORT TACK!”
Hypnos - ormar, hypnotisör, Stockholm, Sverige
Efter att det gick så bra med ormarna så ville jag se om Boel kunde hjälpa mig  med ett till problem –  Och nu verkar hon ha ”trollat” bort mitt FRUKTANSVÄRDA golfhumör också! Jag har nu efter några golfrundor kunnat konstatera att jag efter hypnosen kunnat fokusera på de bra slagen, istället för att som tidigare, fullkomligt tappa humöret och lusten att fortsätta spela om jag spelat lite dåligt. Den hemska klump i bröstet/magen av ångest och frustration som tidigare kommit som ett brev på posten då jag spelat dåligt, verkar lysa med sin frånvaro nu!  Tror nästan inte att det är sant! Återigen, TUSEN TACK! 😀
Josefine Söderberg, Kungsängen

golf

Hypnos vid dålig självkänsla, inre stress och höga prestationskrav

”Det känns kanonbra! Har känt mig lugn och tillfreds inombords! Kan bara säga att det var långt över förväntan, med tanke på alla terapeuter jag testat innan 🙂 Tack för en kanonbra hypnossession! Du är verkligen inspirerande och fantastisk!”
Stefan J. Stockholm
Hypnos låg självkänsla

Hypnos vid svartsjuka mot partnerns ex

”Har dragit med ett destruktivt beteende under hela mitt vuxna liv; så fort jag har inlett enrelation drabbas jag av en svartsjuka som enbart riktar in sig på mannens ex. med andra ord, en icke logisk känsla. På engelska kallas det för ”retro-jealousy”. Detta har förstört alla mina förhållanden. Ingen traditionell terapi har kunnat hjälpa mig. Efter två sejourer hos Boel har jag blivit av med problemet. Hon är extremt klok och insiktsfull och vi kunde gemensamt ringa in roten till problemet. I hypnosen  fick jag bukt med de känslor som orsakat mina destruktiva känslor. Det är nästan ofattbart.”
S H, Hägersten, omdöme efter två hypnos-sessioner
Hypnos svartsjuka
Boka en tid

Hypnos för att känna sig friare och kunna njuta mer av livet

”Jag sökte upp Boel då jag, en gång för alla, önskade tysta mina negativa tankar ochjobbiga känslor som uppstod varje gång jag företog mig saker som ledde mig i riktning framåt eller uppåt. Oftast nådde jag inte ens fram till handling och i andra fall lämnade jag situationer då de negativa tankarna blev för intensiva.
Efter endast en hypnos-session med Boel har mycket gott hunnit hända. Jag känner mig liksom ny, fri och alla gånger mer som mig själv. En känsla av att ha väntat på klartecken att få rusa iväg, att skapa, att planera för saker eller bara göra vad jag känner för just nu. Allt med lätthet! Jag ser annorlunda på mitt liv, med större tacksamhet och tar mig för nya utmaningar med nyfikenhet och glädje! Utan tvekan är jag hjälpt och känner att jag på största allvar har kapacitet att skapa storverk!
Sussie S, Hägersten, Stockholm
Hypnos ångest

Hypnos för att tänka harmoniska tankar, få en gladare mage
och minska sötsuget

”Vill tacka Boel för den fantastiska hjälpen och hypnosen för mina problem med sockerberoende, matsmältningsproblem och tvångstankar- och handlingar.
Vill varmt rekommendera henne!
Helena R, Stockholm (omdöme efter totalt tre hypnos-sessioner).
(Observera att det är vården som behandlar sjukdomar. Det gör inte jag. Klienten hade kontakt med vården för detta. Jag arbetar för att hjälpa människor att hitta sig själva, det kan ibland ha väldigt positiva bieffekter.)

 Boka tid!

Hypnos – sockerberoende

”Förut åt jag godis i princip varje dag och ville alltid ha godis som belöning i olika sammanhang. Men sedan jag var hos Boel på hypnos så har jag faktiskt inte ätit godis alls!!! Tack för bra hjälp!”
Lotte Nilsen, Stockholm (fick resultat efter 1:a hypnos-sessionen)
hypnos minska sötsug

Hypnos för att stärka självkänslan och finna mer lugn

”Känner mig inte på krigsstigen mot frun, arbetet ja hela världen och mig själv längre. Det är så skönt att slippa slösa på energi!
Livet och förhållandet är inte problemfritt men jag har ett lugn och en säkerhet i mig som jag inte kan minnas att jag någonsin haft tidigare.
Triggar inte alls i gång på samma saker längre och hamnar då inte heller nere i ”avgrunden” med låg självkänsla och ältande. Jag förminskar inte mig själv längre. Tack för all hjälp!”

Jenny Öström Broo
tro på sig själv.jpg
Hypnos för att stärka självkänslan/självförtroendet

”Redan efter en enda session upptäcker jag att jag mycket snabbare kan stanna upp och byta ut negativa destruktiva tankar och istället säga positiva fina saker till mig själv. Det är rätt häftigt tycker jag!”
Madeleine Rosengren, Västberga, StockholmHypnos för bättre självförtroende

Hypnos för att stärka motivationen och agera utan prestationsångest

”Jag tänkte att jag skulle höra av mig nu några månader senare. Jag mår faktiskt väldigt bra. Med tanke på att jag har varit med om lite jobbiga grejer så har jag verkligen klaratmig igenom det. Jag känner att jag inte alls har samma ångest och så fort det känns jobbigt så har jag blivit bra på att lugna ner mig själv. Jag har tänkt mycket på vad som är viktigt för mig och skriver nu min C-uppsats med det i tanken.
Det är först nu på senare tid som jag insett att det var efter att jag besökte dig som det vände. Ett steg i taget har jag blivit mer och mer positiv och bra inställd på alla utmaningar i mitt liv. Jag vill bara säga tack till dig för att du med så enkla knep fick mig att öppna upp mig så att du kunde hjälpa mig. 
Hoppas verkligen att allt är bra med dig och att du fortsätter göra det du gjorde med mig och hjälper människor!”
Sofia S, student, Stockholm
change
Boka en tid

Hypnos för att se framåt och känna frid över det förflutna

”Nu när det har gått några månader efter hypnos-sessionen hos dig kan jag göra en utvärdering att det har fungerat väl. Du rensade mitt bagage om min pappa som aldrig fanns där för mig. Bilden av honom i dag är annorlunda och ilskan med flera negativa känslor är i stort sett borta. Jag kan prata om det med distans nu!
Lola, Västerås
Hypnos släppa taget om det förflutna

Hypnos för att hitta ett sundare förhållningssätt till mat

”Det var första gången som jag provade hypnos och är både tacksam och fascinerad överupplevelsen. Jag är övertygad om att min tillit till Boel bidrog till den positiva effekten. Jag har i flera år haft problem med matmissbruk, med hypnosen lyckades jag förstå vad mitt negativa beteende bottnade i och hur jag kunde förändra det. Boel gav mig utöver hypnosen fina tips som har hjälpt mig att förändra mitt beteende. Jag känner mig starkare i mig själv och inte längre som ett offer för mitt missbruk. Tack Boel!”
C. Halmedahl, Globen, StockholmHypnos matmissbruk

Hypnos för att gå vidare efter en sorg och se framåt

”Ett stort tack för en spännande inre resa! Trodde aldrig att man kunde separera och tala med det undermedvetna och bli förd till så underbara platser.
Det som var viktigast var att få hjälp att gå vidare. (efter en sorg). Efter sessionen har jag också stigit upp tidigare och fångat dagen, carpe diem! Har också känt mig gladare på arbetet och mer tillgänglig för mig själv. Under mitt besök blev jag bemött  med värme och styrka, märkte att det fanns en  genuin känsla för att hjälpa. Boel fanns hela tiden där med sin röst  under hela sessionen och visste precis vad hon gjorde. Hypnos har fungerat bättre än vad något annat har gjort tidigare! Tack!”
Taina Lindfors, Stockholm
Hypnos vid sorg -Hypnotisör, Sverige

 

Hypnos för självkänslan och för att avprogrammera jobbiga minnen

”Jag ville testa hypnos eftersom jag länge haft dålig självkänsla och det förstört mycket för mig. Med hjälp av Boel och hypnos har jag fått nya smarta verktyg jag kan använda i min vardag samt avdramatiserat jobbiga saker. Jag kände mig trygg under sessionerna med Boel och rekommenderar andra som vill träffa en duktig hypnotisör att gå till henne!”
Josefine Hallgren, Stockholm
Hypnos dåligt självförtroende - hypnotisör, Sverige

Boka en tid

Hypnos mot sötsug

”Tack för hjälpen med sockersuget! Jag har bara tagit en hypnos-session och märker redan att jag inte äter alls lika mycket sötsaker som tidigare! Det känns inte lika laddat med socker längre. Smakade lite choklad häromdagen som jag brukade äta mycket av men det var inte alls gott nu. Smakade mest för sött och sliskigt.”
Stefan Hessman, Gävle
hypnos sockerberoende, hypnotisör, Sverige
Hypnos för att se klarare på saker och ting och för att sova bättre

”Du har hjälpt mig väldigt mycket, kanske inte på det viset jag trodde det skulle bli. Mennu har jag sinnesfrid som jag inte har haft tidigare, jag somnar när jag lägger mig på kvällen. Jag ligger inte vaken i timmar och funderar, det har ju gjort att kroppen återhämtar sig bättre jag orkar mer. Jag ser saker på ett annorlunda sätt nu mot tidigare. Jag är väldigt tacksam för det du har gjort.”
Tomas, Avesta, omdöme efter två hypnos-sessioner
Hypnos mot sömnproblem, hypnotisör, Sverige
Hypnos för att få bättre relationer till sina barn och släppa det förflutna

”Jag tänkte passa på att berätta vilka dramatiska förändringar du har bidragit till.
Jag har läst massor av böcker, lärt mig om sorgbearbetning, gjort hypnos själv i minst 6 år och gått i terapi och kbt, men din ”metod” är outstanding. Jag har aldrig förut fått hjälp på det djupgående och effektiva sätt som din hypnos hjälpte mig. Känns så magiskt att man kan få hjälp på djupet med saker som har haft negativ inverkan så länge.

Som du minns hade jag svårt att slappna av och njuta med min egen familj. Jag blev trött och irriterad bara av att vara tillsammans. Nu är min relation med min sambo och mina barn totalt förändrad på ett bestående sätt. Jag njuter av att vara tillsammans med dem nu och har inte samma behov av att dra mig undan. Vi har äntligen fått den fantastiska känslan av samhörighet som saknades!
Nu vet jag att det verkligen fungerar för mig och det är såklart värt vartenda öre! Jag är glad att jag äntligen har blivit kvitt ett problem som har varit ett enormt hinder i mitt liv.

Jag måste också tacka för dina hälsotips. Jag har inte varit förkyld sen vi sågs. Ganska häpnadsväckande för att vara mig!”
Marie, Stockholm, omdöme efter två hypnos-sessioner

Hypnos för mer kärlek - Hypnotisör, Sverige

Hypnos vid svårighet att slappna av

”Boel Björkenwall är en hypnotisör som har ett enormt engagemang och ett otroligt positivt synsätt som direkt smittar av sig! Hon vill verkligen hjälpa människor och har stora kunskaper inom många områden. Hon ger det där extra och ger sig inte.  Har förmågan att se det positiva i allt och hjälpa en att ändra tankemönster och börja reflektera över sin situation mm. Hon har ett behagligt sätt som gör att man slappnar av och litar på henne. Jag som har väldigt svårt att slappna av lyckade somna till kort under avslappningen. Jag är oerhört tacksam för den hjälp och de råd hon gett mig för att må bättre! Tack Boel!”
Johanna Toivola, Stockholm

 

 Hypnos för att kunna hantera nålstick från blodprov/bedövning etc

”Tack Boel för all hjälp med rädslan för nålar/sprutor! Utan din hjälp skulle jag inte ha klarat det!”
Daniel Sundborg, Bromma, StockholmHypnos - nålrädsla, Hypnotisör, Sverige

Hypnos för ökat mod och mer inre harmoni

”Jag känner mig ”lättare” mentalt. Jag reagerar inte på händelser runt mitt problem, i närheten av hur det varit. Det är så befriande! Min ilska har också avtagit markant. Jag är modigare, inte lika nervös, jag utstrålar något som jag inte gjort förr – får komplimanger och uppmärksamhet… intensivare än jag är van vid”

Helene, Gävle

Boka en tid

Hypnos vid svartsjuka

”Efter hypnos-sessionen känner jag mig mycket mer lugn vad det gäller svartsjuka än vad jag har gjort förut! Är i en annan relation nu och det känns fantastiskt! Det känns som att jag har fått mer förståelse för hur jag fungerar och varför.” 🙂
Magdalena S, Södermalm
Hypnos svartsjuka, Hypnotisör Stockholm
Hypnos för att bli en gladare person som vågar mer

”Du hjälpte mig att bli av med min ångest – jag fick bort rädslan inför att få ångest och bytte ut denna rädsla till något bra, ny energi!! Detta har hjälpt mig att leva mitt liv på riktigt och bli en gladare människa som vågar mer!
Till de som funderar på att boka hypnos hos Boel; Blev tipsad att pröva hypnos hos Boel av en kompis, och hon hade hört massa gott om Boel. Jag är så glad för det tipset för det har verkligen hjälpt mig! Kan starkt rekommendera andra att pröva hypnos hos Boel, för hon är verkligen toppen, professionell och väldigt kunnig!
Nora T, Stockholm – märkte skillnad efter första hypnos-sessionen
(OBS! Jag jobbar inte med att behandla eller döva ångest. Behandla sjukdomar får vården göra. Så man får gärna gå till en psykolog samtidigt. Här så hjälper jag människor att hitta sig själva. Det kan ha härliga bieffekter).
Hypnos för att bli gladare - Hypnotisör Stockholm
Hypnos för att bli rökfri

”Nästa fredag har jag varit rök- och nikotinfri i 5 månader!!!! 🙂 Yaaay! Tack snälla!!! Massor med tack-kramar till dig!!”
Erika från Norrköping, fick resultat efter en hypnos-session
Hypnos nikotinberoende - sluta röka. Stockholm, Sverige
Hypnos för att finna inre harmoni

”Har kämpat med/mot panikångest och Agorafobi sedan 2005.Medicin, terapisamtal och KBT har varit utan resultat. Så när jag gick till Boel för hypnos hade jag inte så stora förhoppningar, men tyckte ändå det var värt ett försök.Men gissa om det var värt det!!! Ångrar bara att jag inte gjorde det tidigare!!!

Efter min första hypnos-session märkte jag, att jag klarade av att stå i kö i affärer själv! Rädslan som tidigare hade sprängt i bröstet, var i stort sett helt borta.Kvar var en varm och skön känsla. Som en solvarm sommaräng!

Efter det andra besöket så åkte jag buss själv en hel station, för första gången på 8 år!!!Med mig på bussen hade jag olika `hjälpmedel´som jag fått under hypnosen.I mitt fall: BlomsterSmurfen och Bruce Willis! Låter helknasigt, jag vet, men de är mina nya idoler!!!Har åkt buss några gånger till efter det. Både själv och med sällskap. Tar det med `små stegi taget´, så att huvudet och hjärnspökena får vänja sig. Till alla er som har funderingar om hypnos; Släpp hörnflaggan och testa!!!

Det enda jag ångrar, är att jag inte gjorde det tidigare!!

Det är sällan man träffar en så varm och härlig människa som Boel. Bara det gör att man mår bättre! Önskar alla lycka till! Ni kommer garanterat inte ångra er!
Och Boel: Är så fantastiskt glad att jag mött dig! Du är min räddande ängel!”
Astrid Olofsson, Stockholm.
(Observera att jag inte behandlar panikångest. Jag hjälper människor att optimera sig själva och finna mer av sitt sanna jag. Det har ofta härliga bieffekter.)
Hypnos panik - Stockholm, Sverige
Boka en tid

OBS! Bra att veta om omdömena ovan.
Ärlighet är viktigt för mig. Det som står är alltså sanna omdömen. Det enda som ibland har ändrats är att vissa har valt att skriva sina mellannamn etc istället för förstanamn för att man inte vill att kollegor/vänner ska få veta om ens tidigare problem.

Jag utlovar inga resultat, behandlar inte sjukdomar, kan självklart inte lyckas hjälpa alla som kommer hit hur gärna jag än vill, men gör ALLTID mitt yttersta för att nå önskat resultat med så många som det bara går! Oftast går det vägen!
Jag har en sann passion för att hjälpa människor så riktat och så rakt på kärnan som möjligt och har flera verktyg för att göra det.
Som barn älskade jag att sitta klurandes i timmar och lägga svåra pussel.
Min detektivhjärna är lika aktiv nu som då med att söka lösningar och hitta de där saknade pusselbitarna som gör hela skillnaden! 😉

Du är jättevarmt välkommen på hypnos hos Viability Stockholm!

Läs mer om forskning på hypnos här

Läs om varför hypnos fungerar här!

Läs mer om mig och min kompetens här. 

Vill du kombinera hypnosen med en DNA-analys (gentest) och  optimera dina gener? Se här.  Som hypnosklient så får du dessutom 300 kr rabatt på ett gentest!

Viabanner 2014