Angående Expressens granskning om alternativmedicin

Angående Expressens granskning om alternativmedicin

I dagarna har Expressen granskat alternativa terapeuter och deras metoder och skrivit mycket negativt om deras verksamheter.
Med anledning av detta så kan det vara skönt att veta följande om hur jag arbetar när jag tar emot klienter hos mig;

– Hypnos är ingen ovetenskaplig metod – det finns mängder med studier som bevisat
att hypnos verkligen fungerar. En del av de studierna har jag samlat på min
Forskningssida om hypnos och vetenskap!

HypnosisEffective
– Hypnos har även använts inom den vanliga vården inför operationer, samt på
tandläkarmottagningar, för behandling av magproblem mm.
Det skulle knappast ske om metoden var verkningslös!

–  Jag utlovar inga resultat för någonting så jag lovar därmed ingenting som jag inte kan hålla. Och jag påstår mig inte behandla sjukdomar eller bota någonting. Vi jobbar för att ta fram ditt optimala jag och som du kan se bland mina referenser så kan det ofta ha
väldigt positiva bieffekter!

–  Jag säljer inga klippkort och försöker alltid att minimera antalet besök för att man
ska behöva komma till mig så få gånger som möjligt och minimera sina kostnader hos
mig. Det vanligaste är att bara komma hit 2 ggr.

– Jag uppmuntrar alltid klienten till att hitta bra vägar för att snabbt klara sig själv!
Hos mig är det snarare vanligt att klienten vill boka in t.ex. tre sessioner men att jag
avråder från det och bara vill boka in två. Det är också vanligt av vi avbokar besök för att klientens mål uppnåddes snabbare än beräknat.

– Om vi efter 2 sessioner inte har fått till några resultat alls (vilket är ovanligt!) så kommer jag snabbt att rekommendera dig vidare. Jag är mycket mån om att du ska känna att du har blivit seriöst bemött. Jag gör alltid mitt bästa men jag kan omöjligt lyckas hjälpa alla alltid hur gärna jag än vill. Och då är det viktigt att hänvisa vidare!  Jag kommer alltså INTE att propsa på att du ska ”komma hit en massa gånger till för att vi ska testa en massa nya tekniker och dyra tillskott för att se vad som Kanske fungerar” – medan din plånbok blir allt tunnare. Det vore fullkomligt respektlöst mot dig, dina pengar, mot din tid och mot dina förhoppningar – och jag jobbar därför inte så! DITT bästa går alltid först!

– Jag utbildar mig ständigt vidare och uppdaterar mig ständigt inom nya rön – allt för att kunna hjälpa dig på ett så seriöst och professionellt sätt som möjligt!
Läs mer om mina utbildningar här!

– Jag har ofta prioriterat att lägga en stor del av mina intäkter på fortbildningar och workshops (för att kunna hjälpa mina klienter optimalt), före att ta ut en stor lön.

– En anledning till att det är dyrare att besöka mig än att besöka den vanliga vården är för att det inte ingår i högkostnadsskyddet och att för att man som egenföretagare måste betala moms och skatter. Min timlön blir därmed långt lägre än vad man kan tro.

– Jag säljer inga kosttillskott här för att du ska kunna lita på att rekommendationerna är för DITT bästa och inte för att jag ska tjäna mer pengar på dig. Ibland så rekommenderar jag kosttillskott men rekommendationerna är som regel baserade på vetenskap och jag rekommenderar alltid så få tillskott som möjligt för att du till lägsta möjliga kostnad ska kunna må bättre.

– Om du trots allt jag skrivit ovan ändå skulle känna dig illa eller oseriöst bemött av mig så tveka inte att kontakta mig så kommer jag att göra mitt allra bästa för att ta hand om ditt missnöje på ett bra sätt så att du i slutänden ändå känner dig sedd, förstådd och nöjd! 🙂

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar kring detta!
Jag finns här för dig!