Sorgbearbetning

Har du förlorat någon som betydde mycket för dig? sorg.jpg
Då är du välkommen på Sorgbearbetning hos mig enligt en metod som är baserat på 35 års erfarenhet och som har dokumenterat resultat, se studie nedan. Jag är certifierad handledare i Sorgbearbetning enligt Svenska Institutet för Sorgbearbetning

En studie på 34 personer vid Örebro Universitet visade på följande resultat; 
Ångesten sjönk till en normalnivå. Depressionen sjönk till en nästan normalnivå. Generellt dåligt psykiskt mående sjönk till nästan normalnivå efter genomgånget program. 
92% av personerna kände sig hjälpta i sin sorg 3 veckor efter programmet. 
87% kände sig fortfarande hjälpta i sin sorg 6 månader efter genomgånget program. 

Hur fungerar det? 
Vi ses i 45min upp till 1h per vecka under 8 veckor. Alternativt 2 ggr per vecka under 4 veckor. Du väljer vad du föredrar! 

Pris: 700 kr/gång. 
Vid behov kan jag göra hembesök enligt överenskommelse (om du bor inom rimligt avstånd) för en extra avgift av 150 kr per gång.

Om du har en närstående som också är i sorg så kan jag jobba med er båda parallellt vid samma tillfälle om ni föredrar det.
sorgbearbetning
Vem är jag att hjälpa dig med detta

Jag är certifierad handledare i Sorgbearbetning genom Svenska Institutet för Sorgbearbetning.  Jag är också utbildad i Hypnos, samt olika tekniker för att bearbeta trauman, samt har hjälpt många klienter ifrån hela Sverige i terapeutiskt arbete och är även auktoriserad hälsorådgivare med specialfokus på näring för hjärnan.

Se mer om mina utbildningar här och min erfarenhet här!

Viabanner 2014