Hälsorådgivning – via Skype/på plats

Få hjälp till ett friskare liv! Jag har medverkat som hälsoexpert på SVT samt intervjuats för olika tidningar och föreläst inom hälsa.
Missa inte möjligheten att lägga till ett Gentest – det allra senaste inom hälsa!
Läs mer om mig och mina utbildningar här.

 • Känner du att du sitter fast hälsomässigt?
 • Springer du till en mängd läkare och tar en massa läkemedel utan att må bättre?IMG_6880
 • Har du många hälsoproblem som behandlas separat utan att någon ser Hela dig?
 • Vill du möta ngn som ger dig ny inspiration för att börja vända en negativ spiral?
 • Vill du få tips på hur du förebygger hälsoproblem som ligger i släkten?
 • Vill du locka fram det friska & stärka kroppen istället för att bara dämpa symtom?
 • Vill du få tips på supersmoothies att börja dagen med? Som är anpassade för dina specifika behov.
 • Träffa någon som är konkret och oflummig, och påläst inom forskning.

Få hjälp att se möjligheterna istället för att bara fastna i problemen!
Om någon av de ovanstående punkterna känns träffande så är du välkommen att boka in en inspirerande hälsorådgivning som hjälper dig att fokusera på möjligheterna och börja hitta en ny väg där utvecklingen går åt rätt håll!
Välj själv om du föredrar att ses på plats eller att ta rådgivningen över Skype.

Kanske kommer du bara en gång för att få ny inspiration, kanske vill du återkomma flerimages gånger för att bolla vidare och få ett fortsatt stöd en längre tid. Du väljer själv!

Vid behov kan jag också slussa dig vidare till andra experter på området om jag ser att du behöver annan hjälp med något kompletterande. Jag har ett brett kontaktnät av olika experter och terapeuter runt mig och ser till dig och ditt bästa.

Vad jag INTE gör

 • Jag kommer INTE att försöka kränga på dig en massa produkter som jag själv säljer till dig till hutlösa priser. Jag kanske rekommenderar dig näringstillskott om du behöver och kan tipsa dig om olika ställen där de finns att köpa, men det är viktigt att du kan lita på att det jag rekommenderar är för Ditt bästa och inte för mitt personliga vinstintresse.
 • Jag har inte som mål att du ska harva hos mig många gånger. Jag vill hjälpa dig att Själv börja återta makten över din hälsa så att du inte behöver mig!
 • Som lagen ser ut i Sverige är det bara läkare som får utge sig för att bota sjukdomar. Här fokuserar vi därför istället på att skapa så mycket välmående i dig som möjligt vare sig du har en diagnos eller ej.

Pris
550 kr
för 30 minuter över Skype/på plats.
Om du vill lägga till ett gentest för att veta mer om du dina genetiska förutsättningar och hur du kan reglera dina gener för att optimera din hälsa så klicka här!

För att du ska få ut maximalt av din tid med mig så kommer du att få fylla i flera djupgående formulär i förväg, där du djupgående får fylla i din hälsostatus, sjukdomar som finns genetiskt i släkten, läkemedels eller kosttillskottsintag, hur du äter, livssituation mm,  samt vad du vill få ut av samtalet.

Frågeformulären hittar du här:
Frågeformulär – hälsorådgivning

Frågeformulär – Metabolisk typ

På så vis är jag förberedd när vi talas vid och har redan en plan inför samtalet när du ringer för att ge dig optimal valuta för pengarna!

Boka en tid
Maila mig så återkommer jag med en lämplig tid. Alternativt ring mig på 070 24 777 40
Hälsorådgivning via Skype är även möjligt på kvällstid.

Kontakta mig här!

 

Kontakta Boel Björkenwall på Viability här!