Hypnos/coaching för ungdomar

Hypnos kan vara ett snabbt sätt att stärka självkänslan, bli mentalt starkare och klara av all press under skoltiden bättre.  Jag har topp-referenser, en bred kompetens inom många områden, har själv arbetat ute i skolor som lärare och jobbar för snabba resultat! Det är få personer som jag brinner så mycket för som för de unga!

Jag hjälper ofta skolungdomar med att t.ex;klassrum
– Boosta tron på den egna förmågan
– Känna sig tryggare i sociala sammanhang
– Våga ta för sig mer av livet
– Känna att man duger som man är/
stärka självkänslan
– Komma mer till sin rätt
– Stå upp mer för den man är
– Hitta ett sätt att plugga som passar ens lär-stil
– Komma vidare och se framåt efter en tid av utanförskap
– Bli tryggare med att redovisa framför klassen
– Komma ur en ev mental spärr kring att äta alltför få livsmedel
– Boosta hjärnan näringsmässigt för att t.ex. kunna fokusera bättre

Obs! Jag behandlar inga sjukdomar eller diagnoser och går inte in för att döva symtom. Vi arbetar för att ta fram mer av den de är när de inte håller sig själva tillbaka. Att hitta glädje och stärka hjärnan – som mental träning.

omdöme maria lindberg

Om mig och min kompetensBoel Björkenwall 2 - kopia (3)
Jag har en bred kompetens inom hypnos och många områden. Se här!
Har en mängd referenser från nöjda hypnosklienter, klicka här.
Jag har intervjuats för tidningar och tv, både i Sverige och utomlands.

Ovanpå det så har jag tidigare arbetat ute i skolor och fritids, arbetat som lärare, samt på förskola och är van att möta barn och skolelever.
Dessutom har jag själv haft det tufft under skoltiden, med både utanförskap/ensamhet, dålig självkänsla, fysiska begränsningar, hysterisk prestationshets, känt mig missförstådd av allt och alla och varit så nere att jag inte ville leva längre. Så jag vet hur det kan vara när skoltiden känns tung och vad det kan betyda att träffa någon som förstår en och bryr sig På Riktigt.
Den som vill och behöver kan självfallet gå till en psykolog parallellt om man vill då min fokus är en annan än psykologens. Det ena behöver inte utesluta det andra.

Hur är mitt sätt att arbeta?

Mitt arbetssätt är varmt, kärleksfullt, upplyftande och kreativt med mycket glädje. Jag talar inte med mina unga klienter från ovan med en moraliserande ton utan är mån om att de ska känna att jag är på deras sida, och att möter dem där de är. Är mån om att de ska känna att jag förstår deras perspektiv när de kanske känner att skolan eller att föräldrarna sviker eller inte förstår dem.

Ibland kör vi bara coaching/samtal men oftast i kombination med hypnos.

Hur fungerar hypnos för skolungdomar?
Oftast fantastiskt bra faktiskt, förutsatt att de själva vill bara! (det funkar dock inte om det bara föräldrarna tycker att det är en bra idé med hypnos. Jag kan ju bara guida någon dit de är redo för att gå.
Yngre människor i skolåldern har ofta lättare för att gå ner i hypnos och har närmare till fantasin vilket bara är till en fördel. Dessutom har yngre människor och tonåringar inte hunnit gå i 40 år med sitt problem så att det blivit så där riktigt inbitet och ettrigt och till en del av ens identitet.
Därför blir resultaten ofta snabbare och processen enklare.

Från vilken ålder kan man komma till mig?
Från ca 11 eller 12 år och uppåt går bra.

Ska föräldrarna följa med?
Som förälder kan man följa med hit, men inte följa med in. Det är viktigt att man känner att man kan prata fritt utan att pappa eller mamma ska bli arg om man säger något som inte passar dem.

Tider och priser
För lediga tider och priser klicka på knappen nedan! Jag behöver alltid träffa alla som kommer hit minst 2 ggr. De flesta kommer 2-3 besök totalt. Vissa kommer hit två gånger och sedan kanske de kommer tillbaka hit om något år igen om de behöver få hjälp med någonting annat som trasslar.
Jag rekommenderar hursomhelst alla att boka in två besök direkt med ca 2 veckors mellanrum för att ha maximalt med tider att välja på.

Boka en tid

nya viabannern