Hypnos: Sötsug/Gå ner i vikt

Hypnos ihop med näringsmedicin – en perfekt kombo när du vill lösa upp problemet med överätning av mat eller ”socker-knarkande” från roten!
Jag har specialkompetens på området, och har själv varit sockerberoende.
Snabba resultat – oftast inom  2-3 besök. Läs några referenser här!
referens sockersug (2)
Texten nedan är ganska lång men du lär nog inte ångra att du läste den
.
Eller börja med att läsa mer allmänt om hypnos och min kompetens här!

Problemet med dieter och tidningarnas ”snabba tips”… 

De flesta av mina hypnosklienter har redan provat en radda olika dieter och tidningarnas klämkäcka tips i stil med;
”5 snabba knep för hur du blir av med sockerberoendet!”
Och de är ofta så sjukt less på alltihop!
Sockerberoende - hypnos De har jojobantat – gått ner några kilon och gått upp några till. Varit utan socker i några veckor och sedan börjat frossa igen. Och de är less på att bara orka upprätthålla de nya vanorna i några veckor.
– Less på skuldkänslorna som kommer när de inte kan stå emot.
– Less på att försöka dölja sitt problem för omgivningen
– Less på att få höra att ”det bara är att bestämma sig!”
– Less på allt prat om att ”de har dålig karaktär”.
– Less på att behöva gå runt och känna sig misslyckade och dåliga.

Här möter vi problemet på ett Annorlunda och smidigare sätt

Jag kan berätta något skönt för dig…..
Hos mig behöver du inte känna några skuldkänslor,och slipper pekpinnar och klämkäcka tips som du ändå inte grejar att leva efter! Inget blaj om att ”det bara är att bestämma sig”. Vi jobbar bortom allt det! Jag har hjälpt många klienter att bryta sina destruktiva mönster.
Och inget prat om ÅTERFALL för att du äter en bulle några månader senare. Vi strävar efter att hitta en balans. Där du inte frossar i skräp dagligen utan har koll på läget och kan äta en bulle någon gång ibland utan att det spårar ur eller ses som att undergången nu är nära.

Se referenser här!

Hypnos mot sockerberoende

Min specialutbildning, medverkan i TV mm

Jag har själv varit gravt sockerberoende (levde nästan Enbart på chokladkakor) så jag förstår hur det kan vara att leva urspårat, och dömer inte!
Dessutom är jag specialutbildad inom kost och näringsbehandling vid Sockerberoende.
Läs mer om min breda kompetens inom både hypnos, samt kost och näring här!
Jag har också intervjuats för TV och tidningar om näring för hjärnan och sockerberoende,  samt bjudits in som internationell expert i ämnet i ett av Rysslands största Tv-program.
Läs mer om det här!
Är även Global Happiness Organizations expert på mat och näring för humöret.

Att lösa problemet PÅ RIKTIGT, från Roten!

Det finns en eller flera orsaker till att du sitter fast. En/flera orsaker som gör att du ständigt faller tillbaka i gamla osunda mönster.
Det är just de Grundorsakerna som vi löser upp här.
De inre konflikterna som gör att de destruktiva känslorna vinner över förnuftet.

Varför det är så lätt att överäta mat/fastna i sockersug.

När vi äter mat (extra mkt om vi äter socker eller fet
kolhydratsrik mat) så frisläpps olika ämnen i hjärnan som
påverkar vårt känsloliv och skapar lugn eller kanske en glad
känsla. Detta kan vi vara biokemiskt olika känsliga för. Därför behöver man se över det fysiologiska suget, och fixa till näringsbalansen! Men det räcker inte hela vägen.

sockerberoende-ond-spiral (2)

För sedan har vi också våra känslomässiga programmeringar!
Om vi t.ex. är känslomässigt i obalans är det därför väldigt lätt hänt att vi 
lockas att äta något för att döva dessa jobbiga känslor (tröstäta). Eller för att ytterligare toppa redan glada känslor (belöningsäta). Detta beteende kan vi ha lärt oss redan som barn:
– ”Var inte ledsen Lotta, här ska pappa ge dig en bulle!”
eller
– ”Nu är det fredag, nu får du välja glass!!”
Så vi lär oss ofta tidigt att mat/godis kan användas för att manipulera vårt känsloliv.

Klassiska känslor som många dövar med socker/mat;

– Jobbiga känslor av ensamhet
– Känna sig oälskad
– Känna sig ful
– Sorg
– Känslan av att känna sig värdelös och misslyckad
– Övergivenhetskänslor.
Oftast är man inte medveten om vad som händer. Innan man ens hinner känna känslan fullt ut så är man redan nere med handen i godispåsen. Känslan har blixtsnabbt bytts ut mot ett sug! Istället för att notera att vi känner oss ensamma så känner vi ett sötsug. Därför ser man sällan vad man sysslar med. Man tror att ”jag är ju bara sugen”.

Men inga dieter eller magsäcksoperationer eller kosttillskott i världen löser ensamt detta på djupet! Därför är det t.ex. vanligt att magsäcksopererade börjar döva känslor med alkohol istället när de inte längre kan hetsäta för att hantera känslor. Man har bara förflyttat problemet.

Så arbetar jag INTE här. Naj! Här jobbar vi för att lösa grundproblemet, för att försäkra oss om att vi inte bara förflyttar problemet.

Hur kan hypnos hjälpa dig med sockersug eller överätning?

Hos mig arbetar vi med grundorsaken till ditt överätande/sockersug etc. Byter ut de känslorna som du kanske försöker döva med socker/mat till mer stärkande känslor som ger mer glädje.
Vi tvingar alltså INTE in ett nytt beteende med de gamla jobbiga känslorna kvar.
Vi gör tvärtom.
Vi förändrar känslorna istället så att du inte har något att döva.
För det är DÅ som du kan börja upptäcka hur mycket lättare det går att leva sunt! 

Hypnos för att gå ner i viktPå så vis blir förändringen inte längre en kamp. För när dina känslor förändras så känns det plötsligt mer Naturligt att bara gå förbi godisaffären utan att gå in där, eller mer naturligt att äta lagom.

Med många andra metoder så gör man tvärtom. Man försöker tvinga in ett nytt beteende trots att suget finns kvar. Försöker köra över känslorna.
Det blir väldigt kämpigt och håller sällan i längden. 

Här förändrar vi alltså känslan först så att det därmed känns naturligt och enkelt att välja ett nytt beteende. En smidigare väg som går på djupet.

Men vi gör inte bara det. Vi kommer Dessutom att stärka upp hjärnan näringsmässigt så att den lättare kan balansera humöret själv. För allt hänger ihop. 

Tidigare arbetade jag med hypnos enbart som en snabb quick-fix på 1 session. Men jag har funnit att man vinner så mycket mer på att inte bara trix-fixa lite utan att också jobba med att se till hela livssituationen. Det ger fortfarande oftast väldigt snabba resultat ( 1-2 sessioner till bara) men samtidigt också en bättre självinsikt, och många fler positiva bonuseffekter!

bonuseffekter.pngSe referenser här! 
När näringsbalansen i kroppen blir bättre mår många dessutom bättre fysiskt, kanske börjar sova bättre, känner sig mer avslappnade i kroppen etc.
Dessa effekter hade vi missat om vi bara hade ”trix-fixat” lite!

Vi arbetar från flera håll

Och allt ditt felätande genom åren har förmodligen ocksårubbat hjärnans näringsbalans. Därför ser vi här även över den biten och supportar vid behov hjärnan med näringsämnen i anpassad dos för att du på så vis ska stärka upp din kropp och ditt psyke ytterligare. 
På så vis får vi en helhetshetslösning! Vi jobbar med själen, näringen och maten parallellt.

Näring för hjärnan

Seriositet och omtanke

För att du ska veta att rekommendationerna är enbart för ditt bästa (och inte för att jag ska tjäna mer pengar), så säljer jag inte själv några tillskott till dig.
Många personer kommer hem från näringsterapeuter med stora kassar av dyra preparat. Jag arbetar inte så.
Jag förstår att du inte vill bränna onödiga pengar på dyra preparat så jag kommer endast (om jag överhuvudtaget rekommenderar ngt tillskott) att rekommendera dig de tillskott som jag bedömer kommer att göra störst skillnad för dig – dvs alltid så få preparat som möjligt, och endast de produkter som ger mest valuta för pengarna. Så prisvärda som möjligt. Och jobbar alltid för att vi ska kunna minimera antalet sessioner.
Du kommer ju hit för att få hjälp, inte för att bli lurad på pengar!

Snabba resultat

Jag lovar aldrig resultat till någon. För ingen är ju Gud och kan hjälpa alla. Det vi gör är dessutom ett teamwork. Och jag utger mig inte för att behandla eller bota sjukdomar.
Däremot så kan jag ärligt berätta att ca 90% av mina hypnosklienter hittills har märkt tydliga resultat på sötsuget eller överätandet efter 2-3 besök.
Vid det laget brukar den onda spiralen ofta ha vänt så att de mår bättre i själen, har kontroll över sitt ätande på ett nytt sätt och klarar att fortsätta vidare i samma positiva spår utan min hjälp. För den som vill gå ner i vikt kan effekten på vågen dröja lite till, men mitt jobb går inte ut att få dig att panikbanta kilon (det har du säkert gjort förut och gått upp lika mycket igen sedan) utan att hjälpa dig att MÅ bättre och äta mer balanserat utan kamp, så att det blir långsiktigt hållbart. När du har haft dina nya vanor ett tag så märks det ofta också på vågen.


Ett helhetstänk med många möjligheter

Rent genetiskt så kan vi ju ha olika lätt för att hålla vikten om vi äter bra. Eftersom träning också är en viktig del för god hälsa och en sund vikt kan vi också om du behöver jobba för att bygga in en mer positiv känsla kring att gå och träna.
Vid svår problematik så kan jag också om du behöver det hjälpa dig med ett gentest som kan se vilken typ av kost som just dina gener är bäst anpassade för för att hålla vikten.

På så vis kan vi alltså skapa ett helhetskoncept tillsammans där vi dels;
– Arbetar med det känslomässiga ätandet (dövandet av känslor med mat)
– Näringsämnen för att stärka hjärnbalansen och humöret
– Gentest för att hitta just din optimala kost för att gå ner i vikt
– Bygga in en större motivation till att gå och träna.
Vad du behöver ser vi över tillsammans, och vi fokuserar på att hitta smidigast möjliga väg, till lägsta möjliga pris för att få det resultat som du önskar.

Oftast har mina hypnosklienter när vi är klara både fått hjälp med sin matproblematik, börjat förstå sig själva på ett nytt sätt och blivit lite gladare i själen.

Eller som en klient skrev:

”Ja här har det hänt grejer!
Jag har de senaste åren haft otroligt svårt att få kroppen att svara på träning och att gå ner till min trivsel vikt. Nu har jag gått ner mer i vikt, såå skööönt och det bästa av allt är att det har inte ens varit svårt att välja bort viss mat eller röra mig mer.

Jag märkte efter hypnosen att kroppen tappat suget på sötsaker och att jag slutade äta så fort jag vart lagom mätt, otroligt. På jobbet känns allt otroligt mycket lättare och oron är i stort sett borta. Helt obeskrivligt. Och mitt slitna jag är som bortblåst och energin som saknats i flera år är tillbaka, den livsenergin jag längtade få tillbaka är här.

Framstegen är otroligt snabba.
Jag vet inte hur det går till men det du gör fungerar verkligen! Keep up the good work!” Isabella, Stockholm (omdöme efter tre hypnos-sessioner)

Läs fler referenser här! 

Det viktiga för att vi ska lyckas

– Du behöver se på det vi gör som ett teamwork.
VI jobbar Tillsammans, det är inte bara jag som trollar lite.
teamwork vid viktproblem - sockersug
– Du behöver vara riktigt less på dina problem och redo att möta dig själv för att lösa upp dem. Inte småless. Utan Jätteless! Annars kan jag inte hjälpa dig. Jag kan ju inte släpa någon över mållinjen.
– Det är också viktigt att vi ses minst två ggr. Ibland märks ingenting efter session 1, men massor efter session 2 el 3.
90% av mina klienter behöver endast 2-3 besök.

Här säljs inga dyra klippkort på onödigt många besök.
Jag jobbar alltid för att du ska få så djupgående resultat som möjligt på så få besök som möjligt!
Det är mest fair mot dig, tycker jag. Jag hoppas och tror att du håller med!

Du är jättevarmt välkommen så kör vi så det ryker! 

Boka en tid