Hypnos – Tandläkarbesök

Blir du väldigt stressad av tandläkarbesök? Så stressad att du inte vågar gå till tandläkaren? Vill du få hypnoshjälp för att känna dig mer lugn vid tanken på att gå till tandläkaren? Forskning visar att hypnos ofta är väldigt effektivt vid tandläkarrädsla!

Ett tandläkarbesök går att känna större lugn kring!

Hypnos är bevisat effektivt

Forskning visar att hypnos är effektivt för att skapa mer lugn inför tandläkarbesök!
Det finns idag flertalet studier som visar att hypnos ofta är effektivt för att skapa ett större lugn inför tandläkarbesök.
– En studie visade exempelvis att hypnos var effektivt för att minska oro inför tandutdragning! Se studien här;
Här kan du även se en annan mindre studie som visade på goda resultat vad det gäller att lugna patienterna inför ett tandläkarbesök!

Det går att bygga ett nytt lugn!

Vad är det för rädslor som skrämmer med att gå till tandläkaren?
Det kan vara flera saker med ett tandläkarbesök som kan upplevas som skrämmande. Ofta handlar det om en eller flera av följande rädslor;

– Maktlöshet och utsatthet och kontrollförlust. Att du inte själv kontrollerar vad som händer.
– Kamp med tilliten. Kommer tandläkaren att värna om ditt välmående eller bara dundra på med sina obehagliga verktyg?
– Att inte veta hur svår den ev smärtan ska bli
– Ovissheten. Hur ska det kännas och när kommer det att ta slut?
– Rädsla för att inte bli hörd.
– Rädslan för att vara i underläge gentemot en auktoritet.
– Rädsla för nålar/bedövning
– Att inte så lätt bara kunna gå därifrån när man har alla apparater i munnen. Känslan av att vara låst/sitta fast och att tvingas fullfölja när du är halvvägs igenom men vill avsluta.

Vad handlar detta om?

– Kanske har du tidigare blivit uselt bemött hos en tandläkare eller så har du kanske i en helt annan situation i livet känt den där maktlösheten och utsattheten?
– Kanske hade du en förälder som körde över dig i allt och som inte lyssnade till dina behov?
– Kanske har du en stark erfarenhet av någon som du litade på som svek dig illa? Som gör att det är extra svårt idag att lita på en främling.

Eller så har du kanske andra erfarenheter i bagaget där du upplevde att du inte hade någon kontroll?
Det finns oavsett vilket en förklaring till varför du känner som du gör.
Du har dina skäl för att känna som du gör, vare sig du är medveten om dessa skäl eller ej.

Det går att lösa upp problemen!
Men du ska inte behöva ha den där starka rädslan för all framtid. Det går att finna en väg.
Jag har själv förut haft grav tandläkarskräck och när jag var yngre behövde jag få lustgas för att kunna hantera ett tandläkarbesök. Så jag vet hur det kan kännas.
Jag förstår dig och kan därför också möta dig bättre.Hur kan hypnos göra dig lugnare hos tandläkaren?

Oavsett vad just DU förknippar ett tandläkarbesök med så kan vi med hjälp av hypnos gå in för att lösa upp de negativa associationer du har med tandläkarbesök!

Vi jobbar tillsammans för att hjälpa dig att få loss stressen kring att inte ha kontroll, att inte bli hörd eller vad det nu är som just DU förknippar ett tandläkarbesök med!
Oavsett vad den rädslan kommer sig av egentligen.
Så att tanken på att gå till tandläkaren kan ge dig ett större lugn. Så att du lättare kan hantera ev smärta och förhålla dig till den med ett större lugn.
En känsla av att någon tar hand om dig och vill dig väl.

Dessutom kommer det inom kort även att finnas en möjlighet att kombinera mina privatsessioner (som jobbar för mer bestående lättnader) med att lyssna på ett lugnande hypnos-spår med min röst i dina lurar under själva tandläkarbesöket!
På så vi hjälper jag dubbelt upp! 🙂

Lyssna på min lugnande röst under tandläkarbesöket!

Hur många sessioner behövs?
Det vanligaste är att man kommer ca 2-3 besök till mig. Många märker då även positiva bieffekter även i andra sammahang, eftersom vi går in för att stärka upp dig och ge dig ett annat lugn även i vardagen.
Kanske vet du t.ex. att du även i andra sammanhang är rädd för att känna kontrollförlust eller att du även i andra sammanhang (på jobbet t.ex) är rädd för att känna dig i underläge?
Bli inte förvånad om även dessa saker förbättras efter våra sessioner!

Vem är jag att hjälpa dig?

Jag heter Boel Björkenwall, och har lång erfarenhet som hypnotisör, en stor bredd av olika kompletterande utbildningar i botten och väldigt goda referenser från en mängd klienter från hela Sverige som jag har hjälpt med oerhört många olika slags problem. Dessutom har jag själv haft så grav tandläkarskräck att jag förut behövt lustgas och hade fruktansvärt ångest inför tandläkarbesöken förut. Så jag förstår hur det känns.

Läs mer om mig och om min kompetens här!

Läs referenser från över 70 st klienter som fått hjälp med olika problem av mig här!

Jag möter dig med själ och hjärta, alltid! 🙂

Garanterar du resultat?

Jag kan aldrig garantera någon resultat eftersom allt vi gör är ett teamwork. Det är vi som jobbar TILLSAMMANS! (det är alltså INTE jag som manipulerar dig eller tvingar dig till något). Ingen terapeut i världen kan lyckas med alla klienter alltid i alla lägen.
DÄREMOT så har jag överlag väldigt väldigt nöjda klienter och goda referenser inom en stor bredd av områden!
Jag är van att jobba med många olika slags problem parallellt.Så här skrev t.ex en klient som behövdé hjälp med att hantera nålstick för olika procedurer inom vården; sprutor, blodprov och bedövning;

”Tack Boel för all hjälp med rädslan för nålar/sprutor! Utan din hjälp skulle jag inte ha klarat det!”

Daniel Sundborg, Bromma, Stockholm

”Om jag är rädd för att tappa kontrollen hos tandläkaren blir det inte samma sak med hypnos då, att jag förlorar kontrollen?”

På mina hypnos-sessioner så förlorar du INTE kontrollen. Vi jobbar tvärtemot för att du ska känna att du får MER kontroll själv över dina känslor. Jag har djup förståelse för klienter som är rädda och förklarar därför väldigt noga hur vi ska göra och hur hypnosen fungerar och månar oerhört mycket om att du ska känna dig trygg och väl bemött hos mig.

Jag tvingar dig inte till något, jag har respekt för din integritet, och det är du som bestämmer vad som är okej för dig. Så du tappar inte kontrollen hos mig, du återfår den! 🙂

Klicka på knappen ovan för priser och lediga tider!
Kontakta Boel Björkenwall på Viability här!