Hypnos – släpp självsabotaget

 • Är du less på att lägga krokben för dig själv?
 • Får du en impuls att förstöra för dig själv när livet är som allra bäst?
 • Finns det en självdestruktiv sida i dig som inte verkar vilja att du ska lyckas?
 • Är det som att det finns en del av dig inte tycker att du förtjänar att må bra och vill straffa dig och göra livet surt för dig?

  undefined

  Det här kan vi styra upp med hypnos!
  2-3st hypnos-sessioner är ofta vad som behövs för att få loss mönstret för gott!
  För det finns en förklaring till att det blir så här och du kan faktiskt inte hjälpa att det blir så! Det är inte ditt fel!

  Vad som händer här är att du har en undermedveten konflikt mellan förnuft och känsla – dvs en konflikt mellan vad du egentligen VET är sant och vad dina KÄNSLOR säger.
  Så förnuftsmässigt kan du tycka att du är värd ett bra liv men känslan (som tyvärr styr dig mer än du vill att den ska göra) verkar vara av en annan åsikt. 😉

  Det skapar ett väldigt kämpigt liv där du tvingas vandra igenom livet i ständig konflikt med dig själv. Kanske pressar du dig själv allt hårdare till att prestera allt bättre samtidigt som drivkraften till att förstöra för dig själv samtidigt blir allt starkare ju bättre du presterar?
  Kanske blir det så svårhanterligt att du också börjar leta fel på andra för att få döva känslan?
  Det måste inte bli så men det är vanligt att det råkar bli så för att känslan är så svår att kånka på. Man blir då hård mot både sig själv och andra.
  Men vad sägs om att äntligen få släppa den här kampen och finna en inre frid,
  PÅ RIKTIGT!?
  Vad sägs om att äntligen få vila i vem du är och känna att du är okej som du är och att du är VÄRD att må bra!?
  Hypnos kan göra skillnad SNABBT!

  undefined

  Orsaken till din självdestruktiva sida

  Någon gång (förmodligen för många år sedan) så blev din självbild felprogrammerad på något vis så att du fick en idé om dig själv som säger att du är en dålig person eller inte är värd att må bra. En idé om dig själv som blev till en falsk sanning.
  Någonting hände som rubbade din syn på dig själv. Kanske var det någon som behandlade dig illa på ett sätt som du i stunden tolkade som ett bevis på att du är en dålig/fel/usel/äcklig person.
  Kanske var det en förälder som inte lärde dig skillnaden på att GÖRA fel och att VARA fel?
  Så att du lärde dig att tro att om du gör fel så är hela du en värdelös person.
  Trots att det inte är sant.
  Eller folk i skolan som sade elaka saker om dig eller mobbade dig för hur du såg ut?

  Eller så gjorde du kanske någonting som du själv kände var fruktansvärt fel och som skadade din egna bild av dig själv och gav dig ett skuldberg som du har kånkat vidare på. Det kan t.ex. handla om att du pga grupptryck var med och mobbade någon och kånkar på en känsla av skuld sedan den dagen.
  Idén (för det är egentligen bara en idé, för ingen gör allt rätt) i det undermedvetna kan sedan den dagen ha fastnat i ett tänk som säger att ”Du har varit elak så du förtjänar inte lycka och glädje”.
  Och det luriga är att när självbilden väl har ändrats så vill den bevisa sin tes.

  ”Människans starkaste drivkraft är att leva i enlighet med sin självbild,
  även om självbilden är totalt felprogrammerad.”

  Så vad som kan hända då är att ju bättre du lyckas i livet och ju bättre det går för dig desto starkare blir den undermedvetna drivkraften att förstöra någonting så att du åter ska behöva känna skuld eller känna dig som en usel eller värdelös person. För det undermedvetna har fastnat i en förfluten tid som inte längre är och får dig att agera SOM OM du fortfarande är kvar där.
  För en felprogrammerad självbild lämnar man inte hursomhelst!
  Det kan upplevas som man själv sågar av grenen man står på!


  undefined


  Hur hypnos kan hjälpa dig

  Med hypnos kan vi oftast oavsett vad som skapade problemet SNABBT och VARAKTIGT korrigera den felprogrammerade självbilden. Med hypnos kan vi skapa en bättre idé om dig själv inombords så att du kan börja KÄNNA att du FÖRTJÄNAR att må bättre och med större enkelhet börja AGERA i enlighet med det!

  Vi skapar alltså ihop förnuft och känsla så att de äntligen kan börja säga samma sak!
  Så att du inte bara VET att du är värd ett bra liv utan också börjar KÄNNA att du är det.
  För det är först när känslan säger samma sak som förnuftet som den inre konflikten släpper.

  Det är lite som med rökare. De flesta rökare VET att det är dåligt att röka. Men så länge KÄNSLAN säger att ”Men nu vill jag ha en cigg” så kommer de att röka i alla fall. Förnuft och känsla behöver vara i synk.
  Så du behöver KÄNNA i varje cell i dig att du förtjänar att må bra för att kunna AGERA i enlighet med dig och sluta fucka upp och förstöra mer för dig själv.
  Och eftersom det är i ditt undermedvetna som konflikten ligger så korrigerar vi den oftast också snabbast via det undermedvetna med hjälp av hypnos.

  undefined

  Jag lovar aldrig någonting vad det gäller resultat eftersom allt vi gör är ett teamwork. Men många av mina klienter kommer endast 2-3 besök för att få loss beteendet för gott.

  Följande kan jag däremot lova dig;
  1) Jag jobbar så effektivt som jag bara för att vi ska minimera antalet hypnos-besök
  2) Jag dömer dig inte vad du än har haft för självdestruktiva saker för dig. Här slipper du pekpinnar och blir istället mött med värme och hjärta och med stor förståelse!
  3) Vi jobbar för att nå problemet FRÅN ROTEN med målet att du sedan aldrig ska behöva min eller någon annans hjälp för detta igen. 🙂
  4) Jag är envis och klurig vad det gäller att verkligen hjälpa mina klienter på riktigt.

  Läs mängder av referenser från över 70 st nöjda hypnosklienter här!
  (flera klienter bland referenserna har haft en självdestruktiv sida även om de inte specifikt har skrivit ut det)

  Boka en tid här!

  Läs mer om mig och om min kompetens här!

”Det du gör för andra människor, att du ger oss chansen att äntligen få nå vår fulla potential, det är detsamma som att skänka oss ett nytt liv. Jag förlorade mig själv någonstans under tonåren och kände till slut inte igen mig själv. Jag drevs av rädsla och självförakt…
Efter att jag träffat dig så började jag äntligen att ledas tillbaka till den jag egentligen är, den jag egentligen Vill vara.
Jag blir fortfarande chockad över att jag idag drivs av glädje, intressen, lust och självförtroende. Jag var till en början skeptisk, men efter andra sessionen så var jag helt såld.
Du har gjort ett oerhört bra jobb Boel! Du är så fin som person!”

Beata G. Stockholm