Hypnos – rädsla för att misslyckas

Sätter du för höga krav på dig själv? Har du skrivkramp? Är rädd för att misslyckas? Rädd för att inte leva upp till andras förväntningar? Prestationsångest? Eller kommer du aldrig igång med den där affärsidén? Med hjälp av hypnos kan vi ofta komma åt problemet SNABBT!
Jag har jättegoda referenser och tar emot klienter från hela Sverige.

Hypnos : rädsla för att misslyckas
Hur snabbt brukar man märka resultat på rädslan för att misslyckas?

2-3 hypnos-sessioner brukar oftast räcka för de flesta för att det ska märkas tydliga resultat! Vi jobbar för att locka fram mer av ditt optimala jag så att du börjar ta för dig mer av livet och skapa din egna framgång!
När vi är klara har många hunnit märka flera andra trevliga bieffekter också såsom mer inre harmoni rent allmänt eller att de mår bättre på jobbet eller fått bättre självkänsla!

 

Garanterar du resultat?

Nej, det är bara oseriösa terapeuter som lovar guld och gröna skogar (det är ju ett teamwork så allt är faktiskt inte mitt ansvar rakt av heller, vi behöver hjälpa varandra under sessionen).  Men eftersom jag är driven, klurig och tycker att det är väldigt roligt att ha nöjda hypnos-klienter så brukar det oftast gå vägen.

rädsla för att misslyckas 2.jpg

Vem är jag att hjälpa dig med detta?

Läs mer här om min bakgrund och alla utbildningar och kurser som jag har gått här!
Boel Björkenwall 2Dessutom har jag själv varit en person som under hela uppväxten matades hemifrån med att jag var helt värdelös om jag inte hade alla rätt på alla prov och var bäst i klassen på allt helst. Eftersom jag av logiska skäl inte lyckades med att vara bäst i klassen jämt så kände jag mig kass och sönderstressad varje dag. Så ja, jag fattar problemet, på riktigt!

Jag sitter inte fast själv i problemet längre men jag minns mycket väl hur jobbigt det var. Så jag dömer inte dig och kommer inte att kläcka ur mig nåt klämkäckt om att det bara är att tro på dig själv. För om det hade varit så enkelt så hade du gjort det för länge sedan, eller hur? 😉

Var går det att läsa referenser?

Här kan du läsa över 70 st rekommendationsbrev från några av alla de hypnos-klienter jag har hjälpt med olika problem genom åren.

Vad kan det bero på att man är så rädd för att misslyckas/prestera?

Det är inte ovanligt att man har blivit skrämd av tidigare upplevelser av misslyckanden. Och allt som påminner det undermedvetna det minsta lilla om att det KANSKE KANSKE kan råka bli SÅDÄR HEMSKT igen, får larmet att gå i det undermedvetna och då backar man!

Det kan också handla om att man djupt där inne bär på en felaktig känsla av att inte vara värd att lyckas. (fast man vet förnuftsmässigt att man är det). Och då börjar man sätta käppar i hjulet för sig själv fast man egentligen inte vill göra det.

Så det är som en konflikt mellan ditt förnuft (som oftast vet att du egentligen är kunnig och kapabel) och ditt undermedvetna som vill skydda dig från att behöva uppleva en jobbig känsla från förr igen.

Varför är hypnos en så bra metod för att deala med detta?

Ja av den enkla anledningen att det brukar gå extra snabbt och smidigt att jobba via det undermedvetna istället för att behöva krångla med en massa jobbiga hemövningar (som du säkert ändå glömmer bort att göra efter några dagar), eller behöva fajtas mot dig själv på resans gång. Hemövningar bygger ofta på att förnuftet ska försöka trycka ner det undermedvetna. Det är kämpigt för det undermedvetna är oftast starkare.

läxor
Jag tycker själv om när förändring sker så naturligt och snabbt som möjligt. Utan att man måste komma och harva hos terapeuten en gång i veckan under jobbigt lång tid. (billigare per gång kanske men det blir ofta ganska dyrt på sikt).
Därför jobbar jag hellre med hypnos direkt i det undermedvetna istället.
Hos mig är det därför det som vi gör under -hypnossessionerna som spelar roll. Förändringarna där emellan brukar ofta ske helt av sig själva. Det brukar mina klienter tycka är jätteskönt!

Så, känn nu efter om du vill kånka på rädslan för att misslyckas lite till eller om du är tillräckligt less på problemet för att vilja börja ta för dig mer av livet NU!
Klicka i så fall på knappen nedan för att se priser och boka tid! SÅ KÖR VI!

Boka tid hos hypnotisör

Viabanner 2014