Hypnos-ljudfiler vs hypnos på plats

Vad är skillnaden på att köpa en ljudfil med hypnos/en ljudbok med hypnos jämfört ljudbokmed att gå till en hypnotisör och få hypnos på plats?

Jag jobbar främst med privatsessioner för bästa resultat men lanserar snart även hypnosappen Powermind som ett komplement. Men det finns några tydliga skillnader mellan färdiga ljudfiler och privatsessioner som kan vara viktiga att känna till!
Om du inte har fått god effekt av en ljudfil så betyder det alltså INTE att du inte kommer att få effekt av en privatsession. Det är två helt olika saker!

Hypnos på plats jämfört med ljudfiler/ljudböcker med hypnos:

 1. Oftast kan man inte lösa upp grundorsaken till ett problem med hypnos-lbehandla orsakenjudfiler. Det betyder ofta att man går in för att förändra beteendet utan att riktigt ha förstått fullt ut varför problemet är där, så resultaten blir oftast inte lika djupgående. En del upplever därför att de positiva effekterna försvinner efter ett tag om man slutar lyssna på hypnos-ljudfilen. Därför ser jag ljudfiler mer som ett komplement till personliga möten med klienter.

  Om man struntar i orsaken så händer det också ibland att ett problem flyttar sig till ett annat område istället. Man slutar tröstäta godis men börjar tokspela på hästar istället. I mitt sätt att arbeta så jobbar vi för att lösa upp grundorsakerna så att problemet vi löser upp aldrig ska behöva komma tillbaka.
  Det är dåligt för min business eftersom jag inte får några stamkunder. Men mina klienter brukar gilla den modellen. 😉

 2. I de flesta fall så behöver du lyssna relativt upprepade gånger på repeterahypnosljudfilen. Ett fåtal får effekt direkt men många behöver nöta mer regelbundet. Det krävs i så fall att du inte slarvar med det. Många är duktiga i början och sedan börjar det rinna ut i sanden.
  På mina hypnos-sessioner lägger vi krut på ett fokuserat och strategiskt arbete under själva hypnos-sessionen och däremellan behöver du inte göra så mycket. Efter 2-3 hypnos-sessioner hos mig upplever många att deras problem är löst och att de inte behöver komma tillbaka igen för samma problem. En personligt anpassad session ger alltså oftast snabbare resultat.

  one size doesn't fit all

 3. En hypnos-session på plats skräddarsys för dina unika behov. Två personer kan t.ex. ha problem med vikten av helt olika skäl. Svartsjuka kan ha olika orsaker osv. En masskopierad hypnos-ljudfil kan aldrig skräddarsys för dig – den är mer generaliserad. Som en ”one-size fits all-tröja” som påstås passa alla men som kanske ändå blev för lång i ärmarna på just dig.
 4. Hos mig ser vi till helheten. I och med att jag är utbildad inom både
  näringsmedicin, hypnos, gentester, jobbcoaching, beroendeproblematik mm mm så kan jag arbeta utifrån en helhetssyn där vi verkligen går in för att se vad som är vad. För de flesta problem har inte bara en orsak. Ofta fattas flera bitar i pusslet!
  puzzle.jpg– Finns det en genetisk orsak? Då ser vi om vi kan tysta ner de generna!
  – Är en delorsak fel kost eller näringsbrister? Då kör vi på näringsmedicin!
  – Är en delorsak gammal stress/undermedvetna spärrar? Där kör vi hypnos!
  – Behöver du byta jobb? Få praktiska tips kring vardagen? Då coachar jag dig där!

  Inga ljudböcker med hypnos kan se till helheten och lägga flera pusselbitar på plats samtidigt på det viset. Hos mig ser vi till HELA dig. Alla komponenter. Det leder ofta till att vi löser fler problem än vad man kanske hade tänkt sig från början!

  caring

Att komma till mig på hypnos är också en inre resa där du får möta dig själv, får en större förståelse för dig själv och utvecklas som person. Du får också bli sedd och hörd som människa och möta någon som verkligen ser dig och din historia och möter dig med kärlek och värme där du är och kring vad du behöver i livet. Ljudboken kan absolut vara bra på att prata, men den är inte så väldans bra på att lyssna 😉

Så vilka är då fördelarna med en ljudfil?

1) Priset. Självklart blir priset för en ljudfil lägre än en privatsession. Om din ekonomi inte tillåter att komma på en privatsession så finns ljudfilen som ett alternativ. Vad som ger dig mest VALUTA för pengarna återstår däremot att se.

2) Det kan vara ett bra komplement till privatsessioner vid exempelvis fysiska problem (där det kan finnas en poäng med att nöta mer regelbundet) eller inför specifika tillfällen där du mest behöver en liten boost.

3) Ljudfilen kan också träna dig i att allt lättare gå ner i hypnos så att privatsessionerna kan bli ännu mer effektiva!

4) Om du av någon anledning inte är redo att jobba med orsaken till problemen ännu så är ljudfilen ett bra alternativ tills vidare!

Sammanfattningsvis
Som du ser så rekommenderar jag främst skräddarsydda privatsessioner för bästa effekt men ljudfiler kan fylla sin funktion de med. Jag är därför nu med och utvecklar en hypnosappen som komplement till mina privatsessioner.  Sammanfattningsvis så kan ljudfiler med hypnos vara en väg för de som vet att de verkligen kommer att ta sig tiden för att lyssna på dem och nöta, eller inför vissa tillfällen, om man inte vill lösa upp problemen vid roten, och inte är redo att möta sig själv.
Det kan också vara smidigt om man mår ganska bra i övrigt och inte har något annat som trasslar samtidigt, så att man inte har behov av att förstå hur olika problem hänger ihop och samverkar.

I annat fall rekommenderar jag att man ses på plats!
EFTERSOM jag unnar dig bästa möjliga resultat SNABBT.
Men det hade ju gett mig mer lättförtjänta pengar att påstå något annat 😉
obsViktigt!
Ha dock bara i bakhuvudet att Om du provar med en hypnos-ljudfil först och inte får önskat resultat av den, så betyder det inte automatiskt att hypnos som metod inte fungerar för dig. Däremot så kan det betyda att ljudboken inte förstod just DIN problematik och vad just DU behövde.
Och i så fall är det bara att du hör av dig så kör vi så det ryker! 🙂

Läs referenser från nöjda hypnosklienter här.
Läs mer om mig och min kompetens här.

Boka tid!