Hypnos för par

Med hypnos kan vi ta din kärleksrelation till högre höjder och stärka den på ett nytt sätt! Jag jobbar med både dig och din partner var och en för sig, så ni slipper trist käbbel sinsemellan på min mottagning! 🙂

Hur bådas bagage skapar trassel i en relation
Vi bär alla med oss någon form av bagage in i en relation från våra tidigare relationer och från vad vi lärde oss om kärlek från våra föräldrar. Det där bagaget skräpar i vårt undermedvetna och bidrar ofta till konflikter och trassel av olika slag. Här följer några exempel;

– Man kanske inte kände sig älskad som barn. Och så fort man idag upplever att den andre agerar som om man kanske kanske inte är älskad så är grälet nära!

– En rädsla för att bli övergiven eller bortvald kan t.ex. trigga ettrig svartsjuka.

– Den som haft en väldigt dominant förälder kanske lättare går i taket vid minsta lilla tecken på att ens partner vill bestämma saker och ting. Och så fastnar man i en maktkamp om vem som ska få bestämma mest.

–  Den som ständigt fick mindre uppmärksamhet än sina syskon under uppväxten kanske idag drar igång gräl på temat att ”alla andra verkar vara viktigare än mig!”

Människor har helt enkelt olika bagage med sig in i en kärleksrelation. Därför är det kanske inte samma saker som man är känsliga för och därmed talar man lätt förbi varandra och förstår inte varandras behov.

Individuellt och effektivt!
Eftersom ni kommer hit individuellt var och en så kan vi jobba fokuserat och strategiskt på att lösa upp era varsina bagage utan att fastna i hetsiga diskussioner eller käbbel på
resans gång. Jag går kärleksfullt in för att se till era respektive behov och går in för att hjälpa er båda att var för sig;

– Stärka upp självkänslan
– Bli mer av era bästa jag 
– Utvecklas i er respektive förmåga att ge och ta emot kärlek friare
– Känna mer inre frid och möta tidigare motsättningar med ett nytt lugn.

Som en bonus börjar många också förstå sin partner på ett helt nytt sätt! 🙂

Så här skrev t.ex. en klient:

”Jag vill först tacka för att du finns och meddela att dina hypnossessioner med mig och min man tillsammans med vår parterapi har räddat vårt äktenskap som nu är bättre än på många många år. Allt är för oss bara helt fantastiskt!
Utan dig och parterapeuten Jens Mebius på Humanprocess, så hade vi aldrig klarat detta.

Vi har lämnat bråk, skrik och hårda ord bakom oss och lärt oss förstå,  uppskatta och respektera varandras starka och svaga sidor.
Och på köpet så är vi nästan nykära igen, vem kunde tro det för bara 5 månader sen när skilsmässan i princip var ett faktum.
Men……Vi råder alla att inte vänta så länge som vi gjorde. Gå till någon och få hjälp att lösa era problem innan ni börjar såra varandra.
Det förstår vi nu att vi borde ha gjort med facit i handen.
Men trots det så vände vi från den absoluta botten. Kunde vi så kan ni”
❤
Maria Lavrell, Stockholm

Läs fler referenser här från nöjda klienter!

Läs mer om mig och min kompetens här!