Hypnos för coacher/terapeuter

Jag tar emot nöjda hypnosklienter över hela Sverige. Kopia av IMG_5471
Med tiden upptäckte jag att allt fler av mina klienter själva var terapeuter eller coacher.
Som terapeut/coach/läkare/psykolog är det lätt att känna sig pressad att själv behöva vara perfekt, att inte få ha några egna fel och brister. Eller att man uppskattar så mycket att vara behövd att man glömmer bort sig själv.

Men sanningen är ju självklart att även terapeuter är människor som kan behöva hjälp ibland för att orka leva som man lär.

Bland mina klienter hittar vi därför t.ex:
– KBT-terapeuter som inte fått loss vissa egna destruktiva beteenden
– Coacher som inte lyckas coacha sig självautvecklas som coach
– Läkare som inte klarat att hjälpa sitt egna mående
– Kostrådgivare som själva har vissa problem med kosten
– Stressade yogalärare/mindfulnesstränare etc
– Terapeuter som lever för att vara andra till lags men inte kan ge till sig själva
– Samt terapeuter som behöver hjälp med att våga ta skäligt betalt för sina tjänster eller sätta bättre gränser gentemot sina klienter.

Och jag dömer inte. Jag har full förståelse för att det ibland är mycket lättare att hjälpa hypnos för terapeuterandra än att hjälpa sig själv. Man kan vara en fantastisk terapeut som är jätteskicklig i sin yrkesroll trots att man har eget trassel.

Så här blir du mött med hjärta och värme och slipper känna dig dum för att du själv behöver hjälp.

Vi är alla bara människor och ibland behöver vi hjälpa varandra. Här utforskar vi nyfiket och kärleksfullt det som håller dig tillbaka. Det som hindrar dig från att blomstra fullt ut. Vi går med hypnosens hjälp in för att lösa upp den inre konflikten mellan vad ditt förnuft vet är rätt och vad din känsla har fått för sig – t.ex den inre konflikt som kanske gjort det svårt att fullt ut leva som du lär!

Läs referenser här!
(eftersom det är känsligt för många terapeuter att erkänna att de själva har problem så kan du inte bland referenserna se vilka som är terapeuter och inte)
Läs mer om mig och min kompetens här!

Boka en tid