Hypnos efter mobbing

Har du varit utsatt för mobbing eller utfrysning? Kanske var det många år sedan det hände men kanske sitter känslan fortfarande kvar i kroppen? Och gör dig onödigt otrygg runt andra människor än idag? Som en ständig rädsla för att kanske bli bortstött igen?
Med hypnos har jag hjälpt många människor att KÄNSLOMÄSSIGT lämna det gamla bakom sig SNABBT och bygga upp självkänslan igen.
Jag har också själv också tidigare varit utsatt för mobbing och utfrysning, så jag FÖRSTÅR.

utanför

Skillnaden på att förstå och älta och på att känslomässigt bli fri
Många av mina klienter har redan gått i terapi. Vissa i flera år. Och de är ofta så otroligt less på att älta det som hänt. Problemet är ofta bara att hur mycket de än har pratat om det de har varit med om så sitter den jobbiga känslan och stressen fortfarande kvar i kroppen. Som en gammal förlegad rädsla för att bli bortstött igen. Som har hakat upp sig i nervsystemet.
Ett jack i självkänslan/självbilden som gör att man aldrig känner sig riktigt trygg och lugn. Eller så kanske man blir stressad i vissa miljöer som påminner om det gamla.

Vanliga känslor som ofta dröjer sig kvar efter mobbing/utanförskap:
– En rädsla för att bli bortstött/utanför igen
– En känsla av att känna sig som sämre än andra människor
– En känsla av att aldrig riktigt passa in
– En rädsla för att folk ska tala illa om en

Med hypnos och strategiska tekniker så kan vi lättare få loss den gamla stressen, på riktigt. En gång för alla. Så att man också KÄNSLOMÄSSIGT äntligen får lämna det gamla bakom sig. Vi jobbar för att stärka upp självkänslan igen i grunden. Och det härliga är att det oftast går väldigt fort. Oftast räcker 2-3 besök för att lämna åratal av gammal stress bakom sig. På riktigt. Och det är inte blaj.

Bland mina referenser hittar du många med en historia av mobbing. Ofta har folk dock inte velat vara så öppna offentligt med vad de har varit med om. Men många med dålig självkänsla har just en historia av mobbing och utanförskap i botten.

Så här skrev av mina klienter i ett brev till mig;
”Det kändes nästan som om jag hade blivit frälst när jag lämnade dig senast efter hypnosen, jag tror inte att jag skrattat så gott någon gång i mitt 
liv efter sex års ålder!
Hypnos i Stockholm - känna sig utanför, utanförskap
Har också upplevt att jag för första gången på riktigt har kunnat känna mig helt delaktig i en grupp, då människor jag känt mycket länge, men i grupp har jag 
tidigare alltid känt mig utanför. Jag har definitivt aldrig skrattat så fritt och känt att jag delar skrattupplevelsen med andra, en så befriande känsla. Min hjärna arbetar 
fortfarande med det som hände under hypnosen, steget ut blev stort så det är många tankar och beteendemönster som inte hunnit med ännu.
Jag känner mig mer hel som person, jag är en helhet, mitt inre och min kropp är ett, det gör att jag mer aktivt och på djupet kan njuta av mitt rika inre liv då jag ändå känner 
mig delaktig i allt som händer omkring mig, delaktig men inte ensam ansvarig.
Varmt tack Boel för den inre resan jag fick av dig vid senaste hypnosen. Den känns i min själ som om jag rest jorden runt, till månen och tillbaka.
Mitt perspektiv är helt 
nytt, på mig själv och min omgivning.”
Annika L. Stockholm

Vem är jag att hjälpa dig?
Jag har en mängd olika utbildningar, kurser och erfarenheter i botten och har hjälpt klienter från hela Sverige. Både skolungdomar och vuxna. Men framförallt har jag överlag väldigt nöjda klienter!

boel-i-lokalen-3
Läs mer om min kompetens här!
Läs över 70 st rekommendationsbrev från nöjda klienter här!


Min egen historia av mobbing och utanförskap

Jag har själv också provat på att både vara utfryst och ensam. En period under skoltiden var jag t.ex. så ensam och utfryst i skolan (och hade knappt några vänner utanför skolan heller) att jag dagligen övervägde om jag skulle hoppa från en bro på hemvägen och ha ihjäl mig själv.

När jag sedan till slut lyckades ta studenten och såg fram emot att få slippa allt och börja jobba istället så hamnade jag på en arbetsplats där jag blev utvald till hackkyckling av en kvinna (och med min sopiga självkänsla var jag ett tacksamt offer) – hon var ständigt på jakt efter att hitta något som jag inte gjorde perfekt. Med följden att jag blev så nervös och obekväm på jobbet att jag till slut inte längre kunde tänka klart, och började göra fel så att hon fick rätt i att jag var värdelös på jobbet. Jag blev till slut så som hon såg mig!

Så jag vet hur det kan kännas att känna sig utfryst och mobbad.
Idag är jag dock tacksam för att jag mötte henne, för hon blev min trigger till att börja jobba mer med mig själv på ett djupare plan! Utan henne hade jag nog inte hjälpt så många idag!

Idag har jag väldigt fina vänner och upplever hur människor överlag också behandlar mig väl! Jag möter andra med värme och nyfikenhet och får mycket värme och kärlek tillbaka!

Men på grund av min egen historia så brinner jag lite extra för alla de som lider av utanförskap och mobbing. De som inte har fått hjälp att lämna det gamla bakom sig.

Hör av dig om DU är less på att förföljas av DIN historia!

Jag säljer inga klippkort för jag gör allt jag kan för att hjälpa dig så snabbt det bara går!
Ca 2-3 hypnos-sessioner brukar ofta kunna räcka för att få resultat!

Jag kan aldrig garantera resultat eftersom allt vi gör är ett teamwork – men jag är en eldsjäl som brinner för att hjälpa mina klienter!
Den envisheten brukar ofta göra att vi når dit vi vill tillsammans! 🙂
Klicka på boka-tid-knappen nedan så kör vi så det ryker för att vända läget!

Boka tid

Viabanner 2014