Hypnos – Dejta framgångsrikt!

Är du rädd för att bli ratad om du går på dejt? Vågar du inte ta kontakt med någon du är intresserad av? Eller faller du alltid för fel personer som inte är bra för dig? Eller skyddar du dig själv för mycket och släpper inte in någon av rädsla för att bli sårad?

Det är många saker som kan sätta käppar i hjulet för oss i dejtingsammanhang. Ibland ligger det negativa idéer om dig själv eller om andra ivägen.
”Det är ändå ingen som vill ha mig.” ”Det går inte att älska mig”. ”Han/hon kommer ändå att säga nej så det är ingen idé att gå fram och bjuda ut personen”. ”Alla män är ändå svin”. ”Jag är inte tillräckligt bra, alla andra är snyggare eller bättre än mig”. ”Jag kommer ändå bara att bli besviken, så det är ingen idé”.

Sådana här tankar kan skapa stress i dig och ligga som en negativ programmering i ditt undermedvetna som gör det svårare att agera avslappnat och naturligt i dejtingsammanhang.
Det kan vi gå in med hypnos för att börja ändra på!

Hur kan hypnos hjälpa dig?

Med hypnos kan vi göra flera saker för att hjälpa dig, till exempel;
– Göra det lättare att hantera ett nej så att du blir tryggare i att våga chansa och ta kontakt!
– Stärka din tro på dig själv så att du kan känna att du har faktiskt fina saker att erbjuda!
– Stärka din känsla av att känna dig älskvärd och värd en fin relation!
– Se VARFÖR du kanske faller för fel personer och nysta i hur du kan ändra på det genom att skapa sundare drivkrafter i ditt undermedvetna.
– Hjälpa dig att känna dig tryggare och mer öppen och nyfiken när du går på dejt!
– Släppa oron för att bli sårad och kunna känna mer att ditt liv står inte och faller med det!
– Våga älska och kunna vara mer i hjärtat.
– Sluta jämföra dig så mycket med andra och kunna vila mer i att du är unik och bra som du är!

Vem är jag att hjälpa dig?

Jag har lång erfarenhet som hypnotisör, har goda referenser och har i många år hjälpt hypnosklienter att bli tryggare i sig själva! Jag ger aldrig löften till någon vad det gäller resultat eftersom allt vi gör är ett teamwork MEN jag har hunnit se många klienter genom åren skapa härligare relationer genom hypnos och ger allt jag har för att hjälpa dig! 🙂

Dessutom har jag studerat för John Gottman som är kanske världens mest kända relationsforskare samt för Esther Perel som är en internationellt uppmärksammad och nytänkande parterapeut från Belgien som skrivit flertalet populära böcker. Jag är öppen och förstående kring olika sätt att leva, vare sig du är heterosexuell eller homosexuell, vare sig du tror på monogama eller polyamorösa relationer.
Du kan läsa mer om mig och min bakgrund här!
Läs referenser från nöjda klienter här!

Hur många sessioner behövs?

Självklart varierar det en aning. Men det vanligaste är att man ses ca 2-3 besök totalt. Var alltid inställd på att komma till mig på hypnos åtminstone 2-3 ggr.
För lediga tider och priser se nedan!