Från kursdeltagare

Respons från webbkursen i Livsglädje och Positiv Psykologi

Kursen har genomförts både i grupp över nätet och enskilt.

Det här har varit otroligt inspirerande och utmanande för mig. Jag känner mig som en ny människa, en mycket mer harmonisk människa! Det här har verkligen ställt om min hjärna på ett vis som jag aldrig hade lyckats med på egen hand. Avsnittet om matens betydelse för hjärnan och humöret var också enormt matnyttigt för en som redan är väldigt kostintresserad. Jag hade ingen aning om att man kunde påverka sitt mående så mycket med hjälp av kosten!. Boel som kursledare har varit toppen. Hon har ”tvingat mig” att tänka till och jag upplever att jag har fått mycket support. Stort tack!
Lina Köpsén, gyminstruktör.

 

Kursen har absolut varit värd de timmar som jag har lagt ner på den! Ett stort tack för ditt personliga engagemang och för ett väl genomtänkt upplägg som jag tror jag vågar påstå har gett oss alla i personalgruppen viktiga insikter. Kram och 1000 tack!”
Alf Vigren, ordf och utbildningsansvarig, Hantverk och Utbildning

”Kursen har varit mycket genomtänkt och bra! Vi lär oss inse vår egen roll i alla möten och att ansvaret finns hos oss själva. Boel har varit mycket bra på snabb respons och varit engagerad och positiv, samt krävande på ett bra sätt! Tack!”
Anki Gullback, verksamhetsansvarig Leksands Folhögskola, samt Anna Franzon, skolledare

”Jag tycker att kursen är omfattande och tar upp många viktiga saker. Att ta ansvar för de känslor och den kropp man har. Att förstå att varje dag är viktig och att uppskatta stunderna. Att förstå matens påverkan på ens balans. Mycket intressant! Jag gillar även när du har med personliga inlägg om människor som du mött- det är intressant att läsa om ”riktiga” människor. Och även fakta. Jag är mycket nöjd!”.
Eva Sjöberg

”Jag har fått många bra tankeställare och exempel att använda i vardagen. Kursen har givit mig mycket, stärkt min självkänsla bl.a.
Tack för ditt engagemang och tusen tack för kursen!
Siv Nordin, samordnare, Entreprenörskolan

”Kursen har inspirerat mig till nya sätt att tänka och leva. Tack vare avsnittens uppgifter och experiment har jag blivit tvungen att ta tag i mig själv och sådant som jag vet att jag skulle må bra av att jobba med, men som jag lätt har skjutit upp tills det aldrig blir av och känslan blir att man sitter fast i sin livssituation. Detta har jag verkligen fått hjälp med i kursen! Det märkt att allt är väldigt genomtänkt. Bredden av infallsvinklar är enligt mig unik.
Jag har sparat kursmaterialet för det kommer jag att att ha användning för hela livet.”
Marica Sandholm, säljare, civilingenjör inom samhällsbyggnad.

”Boel är väldigt duktigt på att motivera människor att utvecklas i rätt riktning. Personligen har hon fått mig att se att jag har en större potential än vad jag själv har trott. Kursen fick mig att öppna ögonen för nya resonemang och idéer som har förändrat mitt liv. Kursens innehåll känns fräscht och oförutsägbart.
Boel har stärkt mitt självförtroende med massor av bra feedback. Hennes kommentarer känns både äkta och levande.”
Marcus Henricsson, studerande.

Läs mer om webbkursen samt om paketet med hypnos + webbkurs till specialpris här!

Kontakta Boel Björkenwall här för att boka en kurs!

Kontakta Boel Björkenwall på Viability här!