Nöjda Gentest-klienter

 

Här delar några gentest-klienter med sig av sina positiva upplevelser av att göra ett gentest hos mig!

 


Ett gentest är det bästa vi har gjort!endometrios
”Vi, mor och dotter, med problem som endometrios, högt blodtryck och håravfall, har tagit massor av olika kosttillskott för att försöka hitta något som hjälper. Som någon sa, det är som att kasta lera på väggen och hoppas att något ska fastna.
Nu har vi gjort en dna-analys/gentest. Det är nog det bästa vi gjort ! Nu vet vi hur våra unika genetiska förutsättningar ser ut och vad vi kan göra för att förbättra hälsan. Vi behöver inte gissa längre. Nu vet vi! Du får använda våra ord så mycket du önskar, det här är jätteviktigt och tänk vad många som behöver hjälp !”
Elisabeth Forsman med dotter

—————————————————-

Omdöme efter gentestgenomgång och hälsorådgivning

”Tack för ett fantastiskt samtal – mycket lärorikt!”

Benita Svensson
—————————————————————

”Tack för en mycket pedagogisk och lärorik genomgång av gentestet. Jag ser framemot närmsta tiden med kommande anpassningar efter alla matnyttiga tips. Man blir imponerad av av dig när man inser hur tiden flög iväg och man ännu satt naglad framför skärmen, grymt Boel! 
Jonas Nilsson, Göteborg, gjorde gentestet DNA Health

———————————————————
Upplevelse av DNA Health
”Jag gjorde gentestet DNA Health. Jag är så jäkla tacksam för att jag gjorde det! Den informationen jag fick kan jag nu använda för att förebygga de genetiska svagheter jag har. Alla saker jag hade friskrisk för var i olika grader. Det var bland annat inflammation (kopplat till reumatiska problem) som det var hög risk för, oxidativ stress har jag inget bra skydd för och jag behöver mycket D-vitamin för att inte riskera vissa sjukdomar. Då kan jag förebygga de riskerna. 
Jag fick jättebra rekommendationer så att jag vet den dagen då jag blir gravid, vad jag ska tänka på att ha tillräckligt av för att inte öka risker som kan medföra svårigheter eller problem för barnet.

Att göra testet skapar en möjlighet för mig att ändra utgången av mina anlag. För mig är detta så värdefullt och det är så mycket som make sense nu med svaren jag fick. Jag har bokat läkartid nu för att kolla mina värden och ska nu börja äta mer antiinflammatorisk kost för att motverka alla risker.
Tack Boel för en fantastisk analys och för att du brinner för oss människor och för vår hälsa! Jag är dig evigt tacksam för att du gör allt som krävs i dig för att hjälpa oss!”
Jessica Norell, Stockholm
—————————————————

Mathias upplevelse av sitt gentest/DNA-analysdiet
”Man behöver inte min ingenjörsbakgrund och historik i biokemi för att gentestet ska ge ett ramverk att stämma av egna erfarenheter mot. Med Boels kommentarer går det bra att förstå och navigera inom t.ex. kosthållning!”
Mathias Nygårds, Stockholm

————————————————-

Carolines upplevelse av gentestet DNA Healthhealthy choices

”Boel är mycket seriös och har hjälpt mig med gentest-provtagning. Hon satte sig in ordentligt i mitt svar och förklarade svaren förståeligt. Jag är jättenöjd!”
Caroline Olsson, Ekonomichef


 

En klient beskriver fördelarna med att göra ett gentest och få guidning av mig. jämfört med att försöka tolka testresultatet själv

”För ett tag sedan gjorde jag ett DNA-test för att lära känna beskaffenheten av DNA-strukturer i min kropp och om hur de reagerar mot min livsstil när det gäller kost och motionsvanor.
Gentest-lev frisk längreFör att skaffa mig bättre kunskaper om hur man kan förebygga närings och miljörelaterade sjukdomar. Sedan dess har jag skärpt mig ytterligare och även om det inte var länge sedan jag gjorde testet så känner jag mig redan mycket friskare nu!

Jag fick mycket värdefulla råd och guidning av Boel Björkenwall som jag uppskattar väldigt mycket. Hennes djupa kunskaper och pedagogiska förmåga är både betryggande och fascinerande. Hittills hade jag hört att man kan skaffa sig dessa kunskaper genom egen läsning och egna studier Visst kan man göra det. Men om man gör testet med hjälp av Boel så får man verkligen en mycket genomgående och en mycket detaljerad kunskap om sin egen kropp under en mycket kort tid. Man får livsviktiga kunskaper om vad ens DNA vill att du matar eller inte matar kroppen med.

Boel berättar sedan för en allt detta genom att beskriva testresultatet på ett mycket professionellt och pedagogiskt sätt så att man verkligen fattar allvaret.
Tack ännu en gång Boel!”

Goran Candan, Stockholm
————————————————————————–

träningGentest för bättre effekt av träning

”Tack vare Boels skarpa analys kan jag ta ett helt nytt grepp på min träning och ge min kropp den optimala energin i form av mat som är optimal för just min kropp. Det ger mig fantastiska förutsättningar att nå mina uppsatta mål men viktigast av allt; Att ta hand om mig själv ur ett livslångt perspektiv.”
Jacob, egenföretagare

——————————-
Gentest för ett friskare liv och ett optimerat hormonsystem

”Boel gav från första kontakt ett seriöst och engagerat intryck.
Hon gav snabb återkoppling på de hormonal-balancefrågor jag hade inför testet och fanns tillgänglig hela vägen. Genom DNA-analysen/gentestet fick jag konkreta och användbara tips på hur jag bäst kan anpassa kost o träning efter just mina genetiska förutsättningar.

Gentestet ensamt var krångligt att förstå, men Boel förklarade det pedagogiskt och var noga med att bekräfta att jag förstod innebörden. Jag är mycket nöjd med hela processen o ser fram emot att se vilka effekter levnadsförändringarna kommer att ha på min hälsa! DNA-analys behöver du bara göra en gång = väl investerade pengar för ett friskt liv! 

Tack så hemskt mycket Boel, det gjorde du verkligen bra!”
Elina Berner, Göteborg

 

förstå sin kroppGentest för att förstå sin kropp bättre
”Jag är enormt nöjd med denna viktiga investering i mitt liv, dvs att göra ett DNA-test. Det är något som jag nu har rekommenderat alla mina nära och kära att göra. Resultatet gav mig flera förklaringar till varför jag mår som jag gör idag och jag har nu fått förståelse och verktyg till att få en ökad hälsa. Stort tack Boel för ditt engagemang
och för att du på ett lättförståeligt sätt delar med dig av din kunskap!”

/ Caroline Eriksson

 

”Jag tog gentestet DNA Health och lärde mig massor om min kropp. Boel gick igenom på ett enkelt sätt som var lätt att förstå och gav tips på hur man kan förebygga och hjälpa sin kropp på bästa sätt utifrån hur generna såg ut. Många tankeställare fick jag mig och ett stort helhetsgrepp på hur allt hänger ihop med varandra.”
Pamela Ackerup

———————————————————————–
Vill du veta mer?

Läs mer om gentester (DNA-analyser) här!
Läs vanliga frågor och svar om DNA-analyser/gentester här.

Kontakta mig här för att boka ett eget gentest!
Uppge i mailet ditt fullständiga namn, postadress inkl postnummer, födelsedatum (skriv dd-mm-åååå) och telefonnr, samt vilket gentest du vill göra.