Övriga referenser

”Boel är genom sin drivkraft och sitt kunnande inom välbefinnande och näringslära en stor tillgång för oss i GHO. Hon sitter med i vår expertgrupp och har bland annat framgångsrikt coachat människor som vill öka sitt personliga välbefinnande.”
Ludvig Lindström, Ordförande, Global Happiness Organization (GHO)


”Boel Björkenwall är mycket resultat- och lösningsfokuserad, med en stor portion humor. Kreativ och nyfiken i utveckling av individer och organisationer”
Ola Rönnbäck, controller, affärsutvecklare, Emperator

 

 

”Vi har tagit hjälp av Boel ett flertal gånger i frågor gällande arbetsmiljö och hälsa. Hon är en sund och inspirerad eldsjäl med mycket hjärta, som kan leverera. Vi har förvånats över hennes stora passion och genuina vilja att bistå. Ibland har hon vida överstigit våra förväntningar genom att tänka några steg längre samt spontant ta itu med frågeställningar som vi själva inte har haft tid att belysa, på ett sätt som känts respektfullt och proffsigt.”
Rasmus Vanagand, ordförande, Change Agency International

”Boel är en strukturerad, social, positiv och ambitiös person som alltid strävar efter att se till hela människan och inte bara skalet. När man jobbar tillsammans med Boel kan man förvänta sig att bli ifrågasatt på ett positivt sätt vilket leder till att arbetet utvecklas till det bättre. Hon är hjälpsam och gör alltid sitt yttersta för arbetet samt att alla ska må bra på en arbetsplats.”
Elzana Pitic, chef på Hälsa för Alla