Från föreläsningar

 

Nedan ser ni omdömen från några tidigare kunder

”Informativt, pedagogiskt, angeläget, inspirerande och underhållande!  Jag kommer att ha stor
nytta i mitt vardagsliv av den kunskap föreläsningen förmedlade!
10 av 10 i betyg!

Anna Emgård, verksamhetsansvarig, Fryshuset
fryshuset

”För det första var intresset stort redan innan seminariet då det var många som just varit förkylda under våren. Under föreläsningen fick vi MÅNGA olika tips och trix på vad man skulle kunna göra för att undvika och bota olika sjuka delar i kroppen. Inte quickfix utan hur man ska tänka långsiktigt. Vad som man ska göra för att må bättre under lång tid. Många tips är så enkla att man inte tänker på dem. De gick in lagom mycket på bakgrunden, inte för djupt kemiskt. Mycket pedagogiskt och bra föreläst!”
Anna Kringberg, Hälsoansvarig, Fryshuset

”Föreläsningen gav mig verkligen svart på vitt om något jag måste ta mig själv i kragen för. Nu efter denna fredag är det slut på snabbäta och promenaderna ska bli längre och mungiporna ska uppåt i stället för nedåt. Jag ser er gärna här igen och med mera tips på hur vi går vidare med våra glada miner. Stort TACK!”
Vivian Wollmo, projektledarassistent

————————————————————

maserhallenlogo” En intressant och rolig förmiddag med Boel och Nico! Vi vet nu att vi ansvarar själva för vår egen hälsa och förstår hur mycket det är som samverkar i våra kroppar – en superviktig insikt och AHA-upplevelse!
Stort tack från Maserhallen i Borlänge!”

                                                                  Ulla Karin Solum, verksamhetschef, Maserhallen

”Väldigt intressant och framför allt tänkvärt! Hade gärna kunnat vara 2 timmar till!  Det som var mest givande var att ni belyste problem som man kanske inte uppfattar som problem då man snurrar i ekorrhjulet. Känner mig helnöjd!
Marlene Gunnarsson, simlärare Maserhallen

_________________________________________________________________

sputnik.png
”Väl genomtänkt föreläsning! Lätt att ta till sig, matnyttigt och informativt. Bra att få riktig info och inte en massa myter! Bra variation med både teoretisk info och praktiska övningar. Avslappnade och kunniga föreläsare! Väldigt tacksamma förslag! Kul att det teoretiska var blandat med praktiska övningar! Man insåg att det bara kan krävas små förändringar för att få stora positiva konsekvenser.

Samlat snittbetyg av personalen; 9 av 10!”
Förskolan Sputnik, Stockholm

 


________________________________________________________________

x-cons
”Föreläsningen var mycket bra! Dels lär man sig som privatperson mycket om hur man kan förebygga förkylningar och må bättre. Men dessutom rekommenderar jag alla företag att ta del av den här föreläsningen eftersom sjukskrivningskostnaderna då kan bli lägre och man får friskare personal!”

Dervis Dennis Aksay, ordf. X-cons, Haninge

______________________________________________________________

Läs mer om Viabilitys föreläsningar här!

Kontakta Boel Björkenwall på Viability här!