Boel i Media

Här kan du läsa om intervjuer med mig i tidningar, på TV eller om andra mediala /offentliga sammanhang där jag eller mitt företag har medverkat.
Jag har också tackat nej till flertalet uppdrag i media för radio och tv då jag bara medverkar i sammanhang som jag kan stå för till 100%. Att synas är inte allt för mig. Det viktigaste för mig är att göra skillnad för mina klienter.

Sveriges Radio radio-p4
10e april 2016 så berättade en av mina tidigare klienter i radio P4 om hur hypnosen hos mig hjälpte henne att prestera bättre på idrottstävlingar och att övervinna sin rädsla för att hoppa med sin häst över hinder. Klienten var hos mig för flera år sedan och det är dels härligt att hon var så nöjd att hon ville berätta vidare om det i media samt att resultaten har bestått flera år efter att hon var hos mig!
Min klient intervjuas 51:30 min in i programmet.
http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/St701948?programid=4604

Intervju för Webbtidningen/hälsobloggen Stund.se 
I en kort intervju så berättar jag mer om hur hypnos fungerar och varför.
Läs den intervjun här: https://www.stund.se/fornuft-och-kansla/

stund


TV-medverkan internationellttbu

Under hösten 2014 intervjuades jag lite kort i ett av Rysslands populäraste tv-program  med ca 20miljoner tittare, i egenskap av hypnotisör och internationell expert på sockerberoende.
(Observera att inslaget dubbas till ryska så det går inte att förstå. Jag medverkar lite kort från 34.30 och förklarar hur godis höjer humöret på kort sikt men hur det ställer till det i hjärnan på längre sikt samt hur jag arbetar med hypnos.) 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vX9TmIiMvMI#t=2066

 

TV-medverkan på Sveriges Television (SVT)svt

  • Jag medverkade som hälso-/lyckoexpert i programserien ”Jakten på lyckan” med Hanna Hellqvist och ”Mat-Niklas” som sändes på Svt i början av 2011. (Observera att SVT nu har hunnit ta bort länken så att den inte längre går att komma åt.

Inbjuden som talare och expert på lycka och konsumtion på invigningen av ett nytt kraftvärmeverkenerginyheter

Den 29/11 2013 var jag, miljöministern Lena Ek mfl, inbjudna av Fortum som talare på invigningen av det nya kraftvärmeverket vid Sigtuna.
Jag talade då om forskning kring konsumtion och lycka. Blir vi verkligen lyckligare av att konsumera och spelar det i så fall någon roll Vad vi konsumerar? Kan vi konsumera fortummindre för miljöns skull utan att bli olyckligare?
Läs mer om invigningen här!

Och läs mer om mitt tal och Global Happiness Organization här.

Uppsala nya tidninguppsala
Jag intervjuas kort i december 2013 för att ge några snabba tips för en mindre stressfylld jul.
Läs den artikeln här.

Tidningen Må Brama-bra

 

Damernas Värld

  • I juni så intervjuades jag för tidningen Damernas Värld om att vända ett trauma till en framgång, om vägen från att vara självmordsbenägen till att leva ett lyckligt och glädjefyllt liv.

Weight Watchers Magazineweight-watchers-magazine

  • I ett av höstnumren 2012 svarade jag även på läsarfrågor kring självkänsla, sockerberoende och motivation.
  • I majnumret 2012 av Weight Watchers Magazine var jag med som motivationsexpert och svarade på läsarfrågor kring motivation och viktminskning.
  • I marsnumret 2012 av Weight Watchers Magazine intervjuades jag om lycka och förändring.

Sydsvenska Dagbladetsydsvenskan.png

  • Den 15/4 2012 var det en helsides-intervju med mig i Sydsvenska Dagbladet angående att jag lyckocoachade invånare i Malmö under temadagarna ”Globala Malmö”. Jag lyckocoachade journalisten på temat ”Mat och näringsämnen för humöret”. Projektet drevs i samarbete med andra experter från Global Happiness Organization. Se artikeln här: http://www.sydsvenskan.se/malmo/at-dig-lycklig-med-zink Vårt arbete blev också uppmärksammat positivt i radio P4.Newsmill

Newsmillnewsmill

  • Jag inbjöds 2011 att skriva om lycka på Newsmill tillsammans med bland annat Gudrun Schyman och Agneta Sjödin. Även DN valde att länka till min artikel. Då denna nyhets-debatt-sajt numera är nedlagd så går artikeln inte längre att läsa.

Kontakta Boel Björkenwall på Viability här!